Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Καθαρίζει» η πόλη από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα

Βελτίωση στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης με τη δράση της δημοτικής αστυνομίας

Η δράση της δημοτικής αστυνομίας της Θεσσαλονίκης έχει γίνει αισθητή από τους δημότες καθώς ολοένα και περισσότερο απαλλασσόμαστε από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα που ταλαιπωρούν οδηγούς, πεζούς και την εικόνα της πόλης. Η Τσιμισκή δεν έχει διαρκώς παρκαρισμένα στην αριστερή της πλευρά, η Λεωφόρος Νίκης καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας, Παύλου Μελά και Μητροπόλεως είναι πολύ βελτιωμένες. Οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας πιέζουν σε έναν ορθολογισμό που είναι καιρός να προκύψει στη Θεσσαλονίκη.

Το ΚΕΠΚΑ στην ανακοίνωσή του αναγνωρίζει το έργο του δήμου Θεσσαλονίκης στο κυκλοφοριακό. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει «Τις τελευταίες μέρες, παρατηρούμε τη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Αστυνομίας να «καθαρίζουν» την πόλη, από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, είχε επισημάνει το πρόβλημα αυτό, το οποίο επιδεινωνόταν, μέρα με τη μέρα και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, τον Οκτώβριο του 2014 και στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στην Τροχαία.

Θέλουμε να συγχαρούμε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη και το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, για την πολιτική βούληση να αναθέσουν στη Δημοτική Αστυνομία να επιλύσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης και δηλώνουμε ότι υποστηρίζουμε, αυτή τη δράση, με την επισήμανση ότι χρειάζονται συμπληρωματικές δράσεις που αφορούν τον πολίτη (οδηγό και πεζό) και τις υποδομές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ