Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι καιρό θα κάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δείτε την πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή (29/11)

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου προβλέπεται βελτιωμένος καιρός. Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, θα επικρατεί ηλιοφάνεια και δεν αναμένεται να υπάρξουν βροχοπτώσεις, ωστόσο, θα κάνει κρύο καθώς η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.

Βροχές θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και για λίγο σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και την Εύβοιας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 και το απόγευμα πρόσκαιρα στις Σποράδες μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς, ενώ θα φτάσει, στα νησιά του Ιονίου και τα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά στους 16 με 18 και στο Αιγαίο στους 18 με 20.    

Πιο αναλυτικά:     

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται κατά τόπους νεφώσεις και στα ανατολικά το απόγευμα σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 16 βαθμούς, όμως το πρωί και το βράδυ θα είναι χαμηλή.                                                               

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις, αλλά και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας.  Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 5 μποφόρ.                                               

Στην Κρήτη και στη Γαύδο θα έχουμε από το μεσημέρι βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 18 με 20 βαθμούς.                                                                                         

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες το πρωί θα επικρατεί ηλιοφάνεια, το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν βροχές.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Αντίθετα στις Σποράδες θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι που το απόγευμα θα ενισχυθούν μέχρι και τα 7 μποφόρ.                                                                                

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται, αρχικά αίθριος καιρός, από το μεσημέρι και μετά, κατά τόπους νεφώσεις και λίγες σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 15 με 18 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε, το πρωί καθαρό ουρανό και από το μεσημέρι αρκετές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σπείρα άδειαζε σπίτια σε Τούμπα και Καλαμαριά – Με αντικλείδια
Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία 2 δράστες – Λεία πάνω από 20.000 ευρώ, έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα, αντικείμενα και συσκευές
Θεσσαλονίκη: Σπείρα άδειαζε σπίτια σε Τούμπα και Καλαμαριά – Με αντικλείδια