Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Με χριστουγεννιάτικο πάρτι δρόμου «ανοίγει» το Thess Mall

Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου της Θεσσαλονίκης αποτελεί το μεγάλο "στοίχημα" για την ενδυνάμωση της αγοράς ...

Με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι δρόμου «ανοίγει» το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου της Θεσσαλονίκης (THESS MALL), την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, στις 17.00 στην οδό Μητροπόλεως και Βογατσικού, (δίπλα στην Ι. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι η υλοποίηση του THESS MALL αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση της αγοράς και της επιχειρηματικότητας της πόλης μας, αλλά, πρωτίστως την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την τόνωση του ψυχολογικού μας κλίματος. «Το έχουμε άλλωστε τόσο πολύ ανάγκη...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί όχι μόνο να δημιουργήσει ένα πρότυπο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου-παράδειγμα για όλη την Ελλάδα, αλλά στην πορεία το σύνθημα του ΤHESS MALL «Η καρδιά κτυπά στο Κέντρο» να μεγαλώσει και να γίνει «Η Καρδιά κτυπά στη Θεσσαλονίκη».

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη για το «THESS MALL» με σύνθημα «Η καρδιά χτυπά στο κέντρο», σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, προβλέπει την ανάπτυξη σημείων πληροφόρησης με σύστημα οθονών (σε τέσσερα σημεία, στις «πύλες» του open mall ), εφαρμογή για mobile συσκευές (το Τhess Mall app εκτός από πληροφορίες για συνεργαζόμενα καταστήματα θα παρέχει και πληροφορίες για τα μέσα μετακίνησης στην περιοχή και για τα μνημεία) και portal για το «THESS MALL», όπου θα προβάλλονται οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι προσφορές, οι δράσεις και εκδηλώσεις του open mall με δυνατότητες σύνδεσης σε e- shop.

Επίσης, θα γίνουν και παρεμβάσεις αστικής κινητικότητας στο χώρο του «THESS MALL». Μεταξύ άλλων, θα δημιουργηθούν υπόστεγα, σημεία ξεκούρασης (παγκάκια), σημεία φροντίδας κατοικίδιων, ενώ θα μπει και σήμανση «κοίτα αριστερά-κοίτα δεξιά», σε ορισμένες διαβάσεις στην περιοχή.

Για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις δεν υπάρχει κάποια οικονομική συμμετοχή, ωστόσο θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€