Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κάλαντα στο ΥΜΑΘ

Η παιδική χορωδία από το «Άσυλο του Παιδιού» έψαλε τα κάλαντα στην Υφυπουργό Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά...

Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων επικράτησε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2015, στο Διοικητήριο, όταν 45 παιδιά από το σωματείο «Άσυλο του Παιδιού» έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου για το έργο που επιτελεί το «Άσυλο του Παιδιού» και αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη επίσκεψή τους, αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

«Οι άγγελοι έψαλαν τη νύχτα της γέννησης του Χριστού "Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καί ἐπί γῆς εἰρήνη, ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία". Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να γίνει πραγματικότητα αυτή τη χριστιανική ευχή, και όλα τα παιδιά του κόσμου να ατενίσουν το μέλλον με πίστη και ελπίδα.  Αγωνιζόμαστε για να παραδώσουμε ένα ελπιδοφόρο, αξιοπρεπές και κυρίως δημιουργικό μέλλον στα παιδιά, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο της παρτίδας μας. Εύχομαι στο καθένα από αυτά, όπως και σε κάθε Ελληνόπουλο, μέσα από την καρδιά μου, υγεία, χαρά και καλή πνευματική σταδιοδρομία», ανέφερε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι