Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χριστουγεννιάτικος “προορισμός” για τα παιδιά το Τελλόγλειο!

Εργαστήρια για τους μικρούς του φίλους θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. φοράει τα γιορτινά του και παραμένει δίπλα στα παιδιά την περίοδο των Χριστουγέννων, την πιο αγαπημένη τους εποχή του χρόνου, ετοιμάζοντας ένα πρόγραμμα για χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες επιμορφωτικές διακοπές.

Οι μικροί του φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία έως τρεις δημιουργικές απασχολήσεις που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών. Μέσα από χριστουγεννιάτικες μουσικές, δημιουργικές βόλτες στην ιστορία της τέχνης και εικαστικές διαδρομές, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον παραμυθένιο κόσμο της τέχνης. Θα γνωρίσουν χριστουγεννιάτικα έθιμα, καλλιτέχνες και έργα τέχνης, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργήσουν τα δικά τους καλλιτεχνήματα και θα παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικες προβολές!

Στα εργαστήρια μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας 7-12 χρόνων τις μέρες:

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ. Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ. Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ.

Ελάχιστος αριθμός παιδιών: 10.

Η είσοδος για ένα εργαστήριο είναι 10 €. Για τα τρία εργαστήρια είναι 20 €. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 2310-991610, 2310-247111.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδεύτριες: Ελεάνα Στόικου και Κλειώ Βρανίτσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά