Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εθιμοτυπική επίσκεψη Δημήτρη Ράικου στην ΥΜΑΘ

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων

Την εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.), κ. Δημήτρη Ράικου, δέχτηκε σήμερα (Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015) η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Η Υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Ράικο για την εκλογή του ως δικαστής στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όντας ο μοναδικός Έλληνας δικαστικός λειτουργός που επελέγη, με αξιοκρατική και σκληρή διαγωνιστική διαδικασία, από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Ράικος, ευχαρίστησε την Υφυπουργό, συνομίλησαν για το έργο που επιτελεί η υπηρεσία του και μετέβη και στο Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. που συστεγάζεται στο Διοικητήριο.

Μετά τη συνάντηση, η Υφυπουργός, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

«Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την επίσκεψη ενός επιστήμονα, του κ. Δημήτρη Ράικου, ο οποίος ως επικεφαλής της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, έχει αναλάβει ένα δύσκολο και συνάμα φιλόδοξο έργο, της αναμόρφωσης και του εκσυγχρονισμού του νομοθετικού καθεστώτος των δημοσίων συμβάσεων, όπως επίσης και τον συντονισμό των συστημάτων ελέγχου νομιμότητας. Η επιλογή του κ. Ράικου από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως δικαστής στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, ο μοναδικός συμπατριώτης μας, είναι εξαιρετικά τιμητική και σηματοδοτεί τις τεράστιες δυνατότητες των Ελλήνων επιστημόνων στο πεδίο των δικαστικών αρχών».

Ο κ. Δημήτρης Ράικος είναι δικαστής των διοικητικών δικαστηρίων, αναπληρωτής καθηγητής του διοικητικού δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής για τις Δημόσιες Συμβάσεις, με πλούσιο συγγραφικό έργο, διεθνή παρουσία και σημαντική ακαδημαϊκή και δικαστική προσφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης