Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 32χρονος είχε διαρρήξει 29 αυτοκίνητα στην Καλαμαριά!

Ξεπερνά τις 12.000 ευρώ η λεία του

Δεκάδες οχήματα είχε διαρρήξει ένας 32χρονος στην Καλαμαριά, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Σημειώνεται ότι ο δράστης είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή της χώρας για παρόμοια αδικήματα, ενώ σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ο 32χρονος διέρρηξε συνολικά 29 αυτοκίνητα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Δρούσε κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, και έκλεβε αντικείμενα από το εσωτερικό των αυτοκινήτων αφού έσπαζε το τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού.

Η λεία του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ηχοσυστήματα, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών (συσκευές πλοήγησης, οθόνες αφής κ.ά.), χρηματικά ποσά, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών, η συνολική χρηματική αξία των οποίων υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει