Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Θεατρικό για να μαζεύουν χρήματα για την 5χρονη Αρετή (ΦΩΤΟ)

Ενίσχυση στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την μικρή Αρετή με την θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) την Παρασκευή 22/1/2016 και ώρα 8:30μ.μ. διοργανώνει σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα Ωραιοκάστρου «Γιάννη Μαλούχου» την παρουσίαση του θεατρικού έργου «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια που γίνεται για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να μεταβεί η μικρή Αρετή Τσαβλίδου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται πως η 5χρονη Αρετή από τη Θεσσαλονίκη πρέπει ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί στις επεμβάσεις που χρειάζεται ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά). Η Αρετή σήμερα ηλικίας 5 ετών γεννήθηκε με κάποια προβλήματα υγείας. Από την δεύτερη μέρα κιόλας της γέννησης υποβληθεί στην πρώτη της επέμβαση. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις στο Ιπποκράτειο Θεσσ/νικης και στο Παίδων Αγ.Σοφιας Αθηνών. Λόγω της πολυπλοκότητας της κατάστασης της οι γιατροί που την παρακολουθούν στη Ελλάδα συνέστησαν στην οικογένεια της την μετάβαση της σε κέντρο του εξωτερικού.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «Παύλου Μελά» στο Παλαιόκαστρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας