Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει τις πόρτες του σήμερα το νέο κατάστημα Discount Markt

4ο κατάστημα DIscount Markt στους Αμπελόκηπους - Ποιοτικά και φθηνά προϊόντα από την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ

Ένα νέο κατάστημα Discount Markt, 1000m2  ανοίγει τις πόρτες του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου!

Πρόκειται για το τέταρτο στη σειρά κατάστημα στην περιοχή, σε έναν άκρως μοντέρνο και ευχάριστο χώρο, όπου οι πελάτες του θα  έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όπως πάντα μία πολύ μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων άριστης ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και αυθεντικών επωνύμων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Φρεσκοψημένα, μοσχοβολιστά αρτοσκευάσματα και υπέροχα μαγειρευτά γεύματα όλη την ημέρα!

Το νέο Discount Markt επιφυλάσσει μία έκπληξη στους καταναλωτές του που σίγουρα θα γίνει αγαπημένη συνήθεια. Κάθε μέρα  στο κατάστημα ψήνονται  συνεχώς ολόφρεσκα και πεντανόστιμα αρτοσκευάσματα, πίτες και γλυκίσματα, όλα αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής από υλικά άριστης ποιότητας. Μαζί με τη μοσχοβολιστή γωνιά του bake off τα Discount Markt φέρνουν στο τραπέζι μας και γεύσεις ελληνικής κουζίνας που ψήνονται όλες τις ώρες. Καλοψημένο κοτόπουλο, τέλειος παραδοσιακός μουσακάς, γευστικότατο παστίτσιο και άλλες υπέροχες συνταγές από διαλεχτά υλικά μας περιμένουν να τις γευτούμε κάθε μέρα, όλη μέρα!

Ασύγκριτες τιμές…κορυφαία ποιότητα και φρεσκάδα!

Οι πελάτες των Discount Markt θα έχουν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να προμηθευτούν ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, απόλυτα ελεγμένα κρέατα από επώνυμους προμηθευτές και παραγωγούς, υγιεινά γαλακτοκομικά και γενικά μία πλήρη γκάμα όλων των αγαπημένων προϊόντων του σύγχρονου νοικοκυριού σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η εμπειρία αγορών ξεκινά τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου! Μην τη χάσετε!

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, με αφορμή τα εγκαίνια απίστευτες προσφορές περιμένουν όλους τους επισκέπτες. Έτσι  λοιπόν η πυξίδα δείχνει δυτικά, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 65 και Αγίας Παρασκευής (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα), στους Αμπελόκηπους, για μία νέα εμπειρία αγορών που θα καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες σε τιμές που δεν ξανάγιναν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ