Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πίνοντας καφέ Μητροπόλεως και… φανάρι γωνία (ΦΩΤΟ)

Καφέ στην Μητροπόλεως με Καρόλου Ντηλ έχει περιφράξει το πεζοδρόμιο και το… φανάρι

Η κατάσταση στα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης όπου υπάρχουν καφέ είναι ούτως ή άλλως γνωστή και την συναντούμε καθημερινά. Ένα καφέ στη Μητροπόλεως όμως έκλεισε μέσα στην περίφραξή του και το φανάρι…

Όπως αναφέρει η ομάδα του Facebook «Active Thessaloniki»: «Και η γελοιότητα στο δημόσιο χώρο συνεχίζεται ακάθεκτη, το BUTLER στην Καρόλου Ντηλ περιέφραξε το φανάρι και την πινακίδα του στοπ, περά από την καθημερινή καταπάτηση του πεζοδρομίου και την απίστευτη ηχορύπανση που προκαλεί τώρα καβατζώνει και το φανάρι, ο δήμος σφυρίζει αδιάφορα».

Στα σχόλια, μάλιστα, χρήστης δίνει και την απάντηση που έλαβε από το μαγαζί: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο εν λόγω φωτεινός σηματοδότης βρίσκεται σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών αλλά νόμιμες θέσεις parking. Ο φωτεινός σηματοδότης βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το παρελθόν, εκεί που "ήταν" και η διάβαση πεζών . Εδώ και χρόνια η διάβαση πεζών έχει μεταφερθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες τουλάχιστον 8 μέτρα πιο μπροστά και φυσικά όπως και εσείς γνωρίζετε είναι πάντα ελεύθερη-προσβάσιμη. Σύμφωνα με το καινούργιο σχέδιο του δήμου για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου είναι και η μεταφορά του φωτεινού σηματοδότη στην σωστή του θέση... Δηλαδή στην διάβαση πεζών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Στην διάθεση σας», αναφέρει ο χρήστης.

Μέσω facebook πήρε θέση για το συμβάν και ο σύμβουλος κυκλοφορίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δημαρέλος. Όπως αναφέρει: «Επειδή το έχω δει σε πολλές αναρτήσεις άλλων και επειδή κάμποσοι φίλοι μου το στείλανε στο inbox για να τους πω την άποψή μου χωρίς να θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη δυσφορία τους, απλά και ωραία θέλω να πω ότι παρά την όποια επιχειρηματολογία μπορεί να υπάρχει για δικαιολόγηση, το θεωρώ απαράδεκτο και θα αναζητηθεί το πως φτάσαμε σε αυτήν την εικόνα.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει μετά από άλλο μαγαζί σε παραδιπλανό δρόμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Την διαγραφή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ζητεί ο Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκάφος της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε τη διαδρομή συνοριακής περιπολίας στο Δέλτα του Έβρου
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»