Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ομιλία για τον εθισμό σε ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο

Θα δοθεί αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Βασιλικά, του Δήμου Θέρμης

«Ο Εθισμός σε ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Βασιλικά, του Δήμου Θέρμης.

Ο σύμβουλος απεξάρτησης και ιδρυτής της «ΟΑΣΙΣ», Δαμιανός Δουΐτσης, θα αναφερθεί στον εθισμό και πως επηρεάζει τη ζωή του εξαρτημένου και της οικογένειάς του. Για την προσωπική τους εμπειρία και όσα έζησαν τα χρόνια της εξάρτησης θα μιλήσουν μέλη της Όασις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν βίντεο σχετικά με το αποτέλεσμα της χρήσης ενώ θα διανεμηθεί και έντυπο υλικό της  Όασις για τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, τον τζόγο και το διαδίκτυο. Το κοινό θα μπορέσει επίσης να προμηθευτεί το περιοδικό Oasis Magazine και το βιβλίο που έχει γράψει ο κ. Δουΐτσης με τίτλο «Η αποπλάνηση του εθισμού».

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ανήκει στο Δήμο Θέρμης, στο Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων «Όασις» και στον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης».

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Δαμιανός Δουΐτσης υπήρξε εθισμένος σε ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο και σήμερα είναι σύμβουλος απεξάρτησης. Το 2002 ίδρυσε τη ΜΚΟ Όασις, με σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της λύσης του προβλήματος, σε όσους είναι εξαρτημένοι σε ναρκωτικά, αλκοόλ ή τζόγο. Έχει δώσει δεκάδες ομιλίες σε όλη τη χώρα ενώ για την προσφορά του στον χώρο της απεξάρτησης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Όασις – Μοσκώφ 12 (Βαρδάρης), τηλ: 2310 508598 & 6944 318118, www.oasis.org.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ