Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γυμναστική με… θέα σε πάρκα της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Ομάδα της Θεσσαλονίκη έφτιαξε υπαίθριο γυμναστήριο σε τέσσερα μέρη της πόλης

Τα πάρκα της Θεσσαλονίκης γεμίζουν υγεία, διασκέδαση και κόσμο. Μία ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη έφτιαξε... υπαίθρια γυμναστήρια και σε καλεί για άσκηση στη Θέρμη, τα Βασιλικά, το Κέντρο και την Καλαμαριά.

Η Physis Outdoor Training είναι μία ομάδα από πτυχιούχους γυμναστές Personal και Group Trainers, που έχoυν ως βασική φιλοσοφία τη λειτουργική γυμναστική σε εξωτερικό περιβάλλον κοντά στη φύση, όλες τις εποχές του χρόνου. Σε συνεργασία με έμπειρους ορθοπεδικούς, φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγους αλλά και με το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, σχεδιάζει και προτείνει συγκεκριμένα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αθλούμενου, προσφέροντας έτσι μια πρωτόγνωρη, διασκεδαστική και αποτελεσματική εμπειρία άσκησης.

Υπαίθρια άσκηση, λοιπόν, στον αέρα της Θεσσαλονίκης με θέα τη θάλασσα. Την ιδέα έχουν βάλει σε εφαρμογή ο Αλέξανδρος Σκεπαριανός και ο Μάριος Χατζίκας, απόφοιτοι του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Στα προγράμματα προπονήσεων της Physis Outdoor Training θα συναντήσετε κυρίως ασκήσεις που προέρχονται από τον χώρο του Fitness αλλά και από διάφορα αθλήματα (Στίβος - Tennis - Basket - Volley) συνθέτοντας έτσι μία άκρως αποτελεσματική και παράλληλα ευχάριστη αθλητική δραστηριότητα.

Βρείτε την Physis Outdoor Training στο facebook εδώ

Βρείτε το site της Physis Outdoor Training εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ