Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το 10ο Τουρνουά Σκραμπλ αυτό το Σαββατοκύριακο

Επτά αγώνες, παίκτες από όλη την Ελλάδα και πολλές εκπλήξεις στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ ...

Δέκα χρόνια ιστορίας κλείνει φέτος το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, η πιο δημοφιλής και πολυπληθέστερη διοργάνωση λεξιγνωσίας στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ), σας προσκαλεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Café RoofGarden), η οποία έχει μετατραπεί σε… «στίβο μάχης» για να υποδεχθεί το 10ο Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης.

Παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα, με προέλευση κυρίως τους Ομίλους Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου (αλλά και από άλλους… εκκολαπτόμενους ομίλους) μαζί με μεμονωμένους λεξιπλάστες, δίνουν το δικό τους ραντεβού σε μια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, ακόμα και βραδινό γλέντι μετά μουσικής!

Επτά χορταστικοί αγώνες πολλαπλής δυναμικότητας περιμένουν τους συμμετέχοντες, με την αρχή να γίνεται στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου και το εορταστικό φινάλε με τις απονομές επάθλων και διακρίσεων την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14.00 το μεσημέρι.

«Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, με τη μεγάλη παρέα των παικτών του σκραμπλ, όπου δεν έχει τόσο σημασία η νίκη, αλλά η συμμετοχή, που συνδυάζεται με την κατάκτηση νέων… λέξεων, καθώς ακόμα και οι χαμένοι φεύγουν κερδισμένοι σε γνώση! Σε μια εκδήλωση, που συνδυάζεται με την επέτειο των δέκα χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για το τουρνουά, στην ιστοσελίδα του ΟΣΘ: http://www.scrabblethes.gr (e-mail: [email protected])

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου