Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε Θεσσαλονίκη και Ειδομένη θα έρθει τελικά η Αντζελίνα Τζολί;

Ματαιώθηκε το ταξίδι της πρέσβειρας καλής θέλησης του ΟΗΕ στη Μυτιλήνη - Πληροφορίες ότι θα γίνει το ταξίδι σε Ειδομένη και Διαβατά

Ματαιώθηκε η επίσκεψη της ηθοποιού και πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, στη Λέσβο.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε προγραμματισθεί να μεταβεί στη Λέσβο από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, αρχικά χθες στις 9 το βράδυ. Μάλιστα είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ό,τι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι τελικά η Αντζελίνα Τζολί θα πάει στην Ειδομένη μέσω Θεσσαλονίκης. Μάλιστα αναμένεται να φτάσει στα σύνορα μέσω Θεσσαλονίκης, όπου και θα επισκεφτεί το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης