Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένα Σ/Κ με αθλητισμό και… εκπτώσεις στο One Salonica!

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στο One Salonica

To Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου, το One Salonica Outlet Mall εμπνέεται από τον αγώνα δρόμου Under Armour Run Thessaloniki City Challenge και εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με τα πιο εκρηκτικά και διασκεδαστικά events με κύριο άξονα τον κόσμο των sports!

Σάββατο 7/5

SURFSET: το νέο trend στην άθληση καταφτάνει από Αθήνα. Πάνω από 10 επιδαπέδια surfs αποτελούν την πιο hot εναλλακτική πρόταση εκγύμνασης, ξαφνιάζοντας το σώμα και προσφέροντας ένα πλήρες workout! Ειδικευμένοι trainers θα καθοδηγήσουν όλους όσους θελήσουν να συμμετάσχουν, σε δύο sessions (10.00 με 12.00, αλλά και 18.00 με 20.00). Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Dance Show στη 13.00, με 15 χορευτές, οι οποίοι θα παρασύρουν το κοινό στους πιο ξέφρενους ρυθμούς, σαν σε καταιγιστική σάμπα κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων!

Athletic Fashion Show στις 14.00: cat walk με αγαπημένα sports brands, που υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Κυριακή 8/5

Under Armour Run Thessaloniki City Challenge: αγώνας δρόμου υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσ/νίκης, με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα μια και θα δοθεί σημαντική οικονομική ενίσχυση προς το Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός αλλά και θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Ώρα εκκίνησης 08.30 (http://underarmourrun.gr/ua-run-thessaloniki-city-challenge/) .

Patisserie / Sports Chocolate Workshop: ένας μεγάλος σοκολατένιος Δρομέας, εμπνευσμένος από το Μαραθώνιο, θα κατασκευαστεί από εξειδικευμένους ζαχαροπλάστες και θα διακοσμηθεί από τους μικρούς φίλους του One Salonica, στο πιο λαχταριστό workshop! Από τις 10.00.

Dance Show από τις αδερφές Τσικιτίκου στις 12.00.

SURFSET: Το πιο απίθανο work-out trend επιστρέφει και την Κυριακή για ένα ακόμη session (12.30 – 14.30).

Παράλληλα, όπως αναφέρει το One Salonica τα Mid Season Sale «είναι υπερπαραγωγή καθώς είναι εκπτώσεις πάνω σε εκπτώσεις! Σας περιμένουμε από 4-10 Mαϊου με τιμές έως -70%». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ