Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου

Και δύο τραυματίες - Λόγω του τροχαίου σημειώνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών - Κορίνθου από τις εξόδους της Κινέττας

Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρεις νταλίκες και ένα ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε στις 7:10 το απόγευμα της Τετάρτης στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας.

Από τον τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκαν δύο νεκροί, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Λόγω του τροχαίου σημειώνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών - Κορίνθου από τις εξόδους της Κινέττας.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, που συνέβη ανάμεσα στις δύο εξόδους της Κινέττας, παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις νταλίκες κινούνταν στο ρεύμα προς Κόρινθο και το ΙΧ, μάρκας Audi, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όπως όλα δείχνουν, το ΙΧ προσέκρουσε στη μία νταλίκα, η οποία εξετράπη της πορείας της, «δίπλωσε» και έσπασε το διαχωριστικό στηθαίο, περνώντας η μισή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι άλλες δύο νταλίκες έχουν ακινητοποιηθεί στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Από το ΙΧ απεγκλωβίστηκαν και ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Αλλα δύο άτομα, οδηγοί νταλίκας, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Τουλάχιστον ένας εξ αυτών είναι ελαφρά τραυματισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ