Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα κορυφαία γυαλιά ηλίου για φέτος το καλοκαίρι!

Πέντε ειδικοί της Θεσσαλονίκης διαλέγουν και σου προτείνουν

Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλά απαραίτητα για την προστασία των ματιών μας από τον ήλιο. Είναι επέκταση του γούστου, του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του καθενός μας. Εμπιστευόμαστε πέντε ειδικούς από τη Θεσσαλονίκη για τις νέες τάσεις φέτος το καλοκαίρι, ώστε να είμαστε κατάλληλα εξοπλισμένοι! Ας δούμε τι μας προτείνουν.

Οπτικά Ανδρεάδη

Ένα από τα πρώτα δέκα οπτικά της Ελλάδας, ήταν το κατάστημα που άνοιξε το 1933 ο Νικόλαος Ανδρεάδης στην Κατερίνη. Από τότε στόχος ήταν να καλύπτει όλες τις πολυτελείς και όχι μόνο ανάγκες των πελατών. Πλέον, η τρίτη γενιά έχει δημιουργήσει τους δικούς της πιστούς ακολούθους στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρείτε τρία καταστήματα «Οπτικά Ανδρεάδη». Με αξιοπιστία και σεβασμό στον πελάτη, τα «Οπτικά Ανδρεάδη» προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και σου δίνουν τη δυνατότητα και για ηλεκτρονικές αγορές.

Η πρόταση

Η πρόταση των οπτικών Ανδρεάδη μας έρχεται από την Ιταλία και την εταιρία κοσμημάτων Pomellato. Ιδρύθηκε από τον Pino Rabolini στο Μιλάνο το 1967 και θεωρείται μέσα στις πέντε μεγαλύτερες εταιρίες κοσμημάτων στην Ευρώπη. Πριν λίγα χρόνια η εταιρία ξεκίνησε να κατασκευάζει γυαλιά ηλίου. Το Ιούλιο του 2013 εξαγοράστηκε από την Kering.

INFO

Οπτικά Ανδρεάδη

Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, Θεσσαλονίκη (Τηλ: 2310 – 909.599).

Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη (Τηλ: 2310 – 734.984). 

Δημητρίου και Καραολή με Παπαναστασίου 21, Θέρμη, Θεσσαλονίκη (Τηλ: 2310 – 486.340). 

Link with Οπτικά Ανδρεάδης ΕΔΩ.


Οπτικά Γαλάνης

Ξεναγήσου σε μία μεγάλη γκάμα εξαιρετικών επιλόγων και επώνυμων οίκων στα «Οπτικά Γαλάνης», με όλα τα αγαπημένα σου brands! Στο κατάστημα της Τσιμισκή θα βρεις ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα η Οπτική, με εξειδικευμένο προσωπικό και κορυφαίο εξοπλισμό. Τα επώνυμα γυαλιά οράσεως και ηλίου συνδυάζονται με ένα εξαιρετικό service, καθώς οι συνταγές εκτελούνται σε μια ώρα από την στιγμή της παραγγελίας, ενώ τα σπασμένα γυαλιά επισκευάζονται εντός της ίδιας ημέρας.

Η πρόταση

Τα «Οπτικά Γαλάνης» προτείνουν MARK JACOBS για όλες τις περιστάσεις!  

Τιμή: Στα 135€ από 180€.

INFO

Οπτικά Γαλάνης

Τσιμισκή 87, Κέντρο Θεσσαλονίκης

Τηλ: 2310 – 224.473


Οπτικά Ζωγράφος

Τα «Οπτικά Ζωγράφος» φέρνουν τη μόδα στα γυαλιά ηλίου στη Θεσσαλονίκη από το 1986. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, σε φακούς επαφής και σε ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζεσαι από ένα κατάστημα οπτικών. Ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές τιμές και το ολοκληρωμένο after sale service, αλλά και τις μοναδικές τους προσφορές – τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς και στο e-shop του! Για φέτος το καλοκαίρι μας προτείνουν στρογγυλά γυαλιά ηλίου με flat φακούς και ελαφρύ καθρέφτη (light mirror). Προσφέρουν ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ και διαθέτουν υλικά εξαιρετικής ποιότητας για τέλεια εφαρμογή και ανάλαφρη αίσθηση.

Η πρόταση

Το Bottega Veneta είναι ένα κόσμημα για τα μάτια σας. Είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό κομμάτι για τις φετινές τάσεις της μόδας, με άριστη ποιότητα, εξαιρετικές λεπτομέρειες χαραγμένες στο χέρι, αλλά και μία διαχρονικότητα που ξεχωρίζει.

INFO

Οπτικά Ζωγράφος

Ερμού 77 (Πλατεία Αγίας Σοφίας), κέντρο Θεσσαλονίκης

Τηλ: 2310-281.456

Link with Οπτικά Ζωγράφου ΕΔΩ.


Οπτικά Παυλίδης

Η ιστορία της πόλης γράφεται από τους ανθρώπους της. Ένας από αυτούς είναι ο κ. Μιλτιάδης Παυλίδης και το κατάστημα οπτικών «Παυλίδης», εκεί στη Διαγώνιο επί της Τσιμισκή. Στα «γενέθλια» των 50 ετών του καταστήματος, ο κ. Παυλίδης επετειακά δημιούργησε κάτι πραγματικά μοναδικό. Το ΕΝΑ είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό ζευγάρι γυαλιών. Είναι φτιαγμένο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αμιγώς ελληνικό προϊόν. Είναι υψηλής ποιότητας και χειροποίητα φτιαγμένο στη γέφυρα, ώστε να επιτύχει άριστη εφαρμογή στο πρόσωπο. Το ΕΝΑ είναι η απόδειξη πως η Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα, όταν δημιουργεί με μεράκι και γνώση μπορεί να ξεπεράσει τον οποιοδήποτε. Γιορτάζοντας τα 50 του χρόνια, τα οπτικά Παυλίδη σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα κομμάτι της Ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Μόλις σε 300 συλλεκτικά κομμάτια, οπότε πρέπει να βιαστείς!

Η πρόταση

Η πρόταση από τα οπτικά Παυλίδης είναι προφανής. Το ΕΝΑ θα ξεχωρίζει για πάντα στη συλλογή σου. Γιατί έχει προσωπικότητα και το καταλαβαίνεις από την πρώτη ματιά. Φτιαγμένο στο ύφος του 1960, έχει «πάνω του» την υπογραφή 50 ετών εμπειρίας και πρωτοπορίας. Προσεγμένο στην τελευταία του λεπτομέρεια, από τα διπλά επιχρυσωμένα μεταλλικά του μέρη μέχρι τη δερμάτινη θήκη, όπου «ξεκουράζεται», το ΕΝΑ είναι ήδη διαχρονικό κομμάτι. Μπορείς να το αγοράσεις ΕΔΩ.

Τιμή: 115€

INFO

Οπτικά Παυλίδης, Τσιμισκή 104, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 – 272.455

Link with Οπτικά Παυλίδης ΕΔΩ


Οπτικά Φίλιππος Τσιούκης

Το κατάστημα της γειτονιάς έχει άλλη αίσθηση. Πόσω μάλλον, όταν πρόκειται για έναν καινούργιο χώρο, έναν μικρό «ναό» των Οπτικών στην Μπότσαρη. Ο Φίλιππος Τσιούκης είναι ήδη γνωστός στους ανθρώπους της περιοχής, γιατί προσφέρει μοναδικά και χειροποίητα γυαλιά ηλίου και γνωρίζει προσωπικά τον κάθε έναν. Αξίζει να τον επισκεφθείς και να ανακαλύψεις μαζί του τα γυαλιά που σου ταιριάζουν!

Η πρόταση

Ένα κλασικό γυαλί Emporio Armani θα σε βγάζει πάντα «ασπροπρόσωπο».

Τιμή: 130€

INFO

Φίλιππος Τσιούκης

Μπότσαρη 53

Τηλ: 2310 – 866.794

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι