Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Βροχερά ξεκινά η μέρα, βελτίωση το απόγευμα!

Μικρή πτώση σημειώνει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα – Τοπικές βροχές κατά τόπους

Σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Δείτε την πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ