Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Καλοκαιρινό πάρτυ στο Sky Bar για καλό σκοπό!

Από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τη διεύθυνση του MET HOTEL...

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του MET HOTEL διοργανώνουν ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar the 7th edition 2016 την Τετάρτη 1 Iουνίου 2016, στις 20:30

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα διασκεδάσουν απολαμβάνοντας το vjay Dani Hatziprodromou στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για να υιοθετηθεί η Ευχή του Γιώργου, 10 ετών, που ευχήθηκε να γίνει πιλότος σε στρατιωτικό αεροσκάφος που θα πραγματοποιηθεί από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.450σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

"Σας περιμένουμε για να περάσουμε μία μαγική βραδιά και να βοηθήσουμε να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών, χαρίζοντας στα ίδια και τις οικογένειές τους αξέχαστες εμπειρίες και δυνατές αναμνήσεις, με σκοπό να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν  στη ζωή και να την ξανακερδίσουν!", αναφέρουν οι διοργανωτές

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθυνθείτε:

Epi-Direct-Λήδα Παπαδοπούλου Τ: 2310227225, στα γραφεία του Οργανισμού στην ΘεσσαλονίκηT: 2310 523978 και στο TheMetHotelT: 2310017000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου