Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Miraggio: Διεθνής θαυμασμός για τη νέα μαρίνα στη Χαλκιδική! (ΦΩΤΟ)

Διεθνής προβολή για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Miraggio και τη Χαλκιδική

Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική ανοίγει αυτή την Παρασκευή και αλλάζει τον «χάρτη» του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή. Το Miraggio Thermal Spa Resort βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κασσάνδρας, στην περιοχή Κάνιστρο στο Παλιούρι, και εκτός όλων των άλλων (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) προκαλεί διεθνή αίσθηση με την νέα του μαρίνα. Μία μαρίνα που θα μπορεί να φιλοξενήσει superyachts έως 40 μέτρα.

Σύμφωνα με το superyachtnews.com, η νέα μαρίνα του Miraggio Thermal Spa Resort θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Μάλιστα, για την κατασκευή της έχει βάλει το «χέρι του» και το ΑΠΘ, ερευνώντας τον άνεμο και τα ρεύματα στην περιοχή, ώστε να δημιουργηθεί το τελικό σχέδιο της μαρίνας. Θα μπορεί να φιλοξενεί 81 σκάφη, έως 40m μήκος και θα παρέχει 24ωρη ασφάλεια, ενώ θα υπάρχει εστιατόριο θαλασσινών και καφέ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο SuperyachtNews.com ο διευθυντής της μαρίνας, Κωνσταντίνος Δέδες, θα υπάρξει ιδιαίτερη πρόβλεψη για τον βραχυπρόθεσμο ελλιμενισμό των σκαφών, ώστε οι επισκέπτες να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις της μαρίνας και να μετακινούνται προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το SuperyachtNews.com «το περιβάλλον του πολυτελούς Miraggio αντιπροσωπεύει μία νέα εποχή σε μαρίνες», ενώ και το boatinternational.com έκανε ειδική αναφορά στη νέα μαρίνα γράφοντας πως το Miraggio θεωρείται πως θα γίνει ένα από τα κορυφαία σπα πολυτελείας στην Μεσόγειο, και ένας «δημοφιλής προορισμός για ιδιοκτήτες superyacht». 

Ένα πραγματικό διαμάντι

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» για τη Χαλκιδική, καθώς έχει τις προδιαγραφές να γίνει το λαμπερότερο new entry στην παγκόσμια αγορά τουρισμού στο χώρο της ευεξίας και υγείας. Πρόκειται για το πρώτο θέρετρο με θερμές πηγές στην Ελλάδα και υπόσχεται να γίνει ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία ιαματικών λουτρών στον κόσμο!

Τι θα προσφέρει; 300 ευρύχωρα και υπερπολυτελή δωμάτια, 240 εκ των οποίων «βλέπουν» τον Τορωναίο Κόλπο, ενώ τα 48 έχουν ιδιωτικές πισίνες. Προσφέρει, επίσης, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα ευεξίας στην Μεσόγειο. Διαθέτει μια μεγάλη πισίνα θαλασσοθεραπείας που τροφοδοτείται απευθείας από την θάλασσα και που έχει σταθερή θερμοκρασία τριάντα βαθμών. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές θερμαινόμενες πισίνες - οι οποίες χρησιμοποιούν τα φυσικά, θερμά, ιαματικά νερά της περιοχής και μια ειδική σουίτα περιποίησης με ατμόλουτρα, φινλανδική σάουνα, ρωμαϊκά λουτρά κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά
«Η πιθανή εκλογή του κ. Μπελέρη θα είναι μια πολύ δυνατή φωνή στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικογένειας » προσθέτει ο Σταύρος Καλαφάτης
Καλαφάτης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Δεν σκεφθήκαμε ψηφοθηρικά αλλά εθνικά