Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 4 διακινητές αλλοδαπών

Σχετίζονται με την υπόθεση σύλληψης διακινητή που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μενεμένη

Σε 4 συλλήψεις για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση σχετίζεται με σύλληψη διακινητή που έλαβε χώρα χθες (19-01-2017) στην περιοχή της Μενεμένης

Αναλυτικά, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σχετικά με υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και την σύλληψη 31χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα χθες (19-01-2017) στην περιοχή της Μενεμένης (δείτε εδώ), αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων 4 ακόμη ατόμων.

Πρόκειται για τέσσερις (4) αλλοδαπούς ηλικίας 16 έως 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών από το εσωτερικό της χώρας προς τα εξωτερικά σύνορα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί κατηγορούμενοι οργάνωσαν την παράνομη μεταφορά και συγκεκριμένα αφού εντόπισαν τους οκτώ (8) επιθυμούντες προς μεταφορά αλλοδαπούς, καθόρισαν σημείο συνάντησης αυτών με τον ημεδαπό συλληφθέντα οδηγό και πραγματοποίησαν όλες τις οικονομικές συναλλαγές για την περαίωση της διακίνησης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός
Μόνο μέσα στο 2023 υλοποιήθηκε πρόγραμμα με 146 έργα και δράσεις ύψους 1.73 εκατ. ευρώ
Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός