Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και σύλληψη διαρρήκτη στην Τούμπα

Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις - Ξέφυγε ο συνεργός του

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν ξημερώματα της 19-01-2017, σε είσοδο οικοδομής στην περιοχή της Τούμπας δύο άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι προαναφερόμενοι στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως έπειτα από σύντομη καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο ένας εξ’ αυτών.

Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία.

Στο σημείο όπου εθεάθησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σάκος που περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Επίσης, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για απείθεια, κλοπή και παραβίαση περιορισμού διαμονής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και 1 ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για ληστεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»