Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν δύο «πορτοφολούδες» σε λεωφορείο – Οι 11 συλλήψεις

Έντεκα συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, καθώς και αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε., συνολικά έντεκα (11) άτομα για περιπτώσεις  κλοπών.

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες της 22-03-2017, στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπές ηλικίας 21 και 17 ετών, οι οποίες εντός αστικού λεωφορείο, αφαίρεσαν από 22χρονη, το πορτοφόλι της.

Χαρακτηριστικές είναι οι κάτωθι περιπτώσεις:

  • Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., πρώτες πρωινές ώρες της 22-03-2017 σε περιοχή της Σταυρούπολης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφού διέρρηξε εργαστήριο, αφαίρεσε από το εσωτερικό του, φωτογραφική μηχανή. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι γάντια, ένα ψαλίδι και ένα κατσαβίδι. Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, προέκυψε ότι ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα 07 έως 09-03-2017, στην περιοχή της Σταυρούπολης, προέβη στη διάρρηξη τριών οχημάτων, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό, ένα ραδιοCD και προσωπικά έγγραφα.
  • Πρωινές ώρες χθες (22-03-2017), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, συνέλαβαν δύο ομογενείς ηλικίας 41 και 43 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν αντικείμενα από κατάστημα τουριστικών ειδών.
  • Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 22-03-2017 στην περιοχή των Συκεών, δύο ημεδαπούς ηλικίας 33 και 31 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.
  • Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 23-03-2017 στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 35χρονος ομογενής, καθώς παραβίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του, ένα ραδιοCD.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ