Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο νεκροί από φωτιές σε αυτοκίνητα στον Σκαραμαγκά και το Καβούρι

Στην πρώτη περίπτωση τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια - Στη δεύτερη δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί η αιτία

Δυο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε φλεγόμενα αυτοκίνητα στον Σκαραμαγκά και το Καβούρι Αττικής. Στην πρώτη περίπτωση, τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια ενώ στη δεύτερη δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί η αιτία της πυρκαγιάς, αν και έχει αποκλειστεί η εκδοχή του τροχαίου δυστυχήματος.

Το πρώτο νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά, πριν από τα φανάρια του Ασπροπύργου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από πρόθεση, αφού στο καμένο όχημα βρέθηκαν ίχνη εμπρηστικού μηχανισμού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για το φλεγόμενο Ι.Χ. στις 2:30 της Τετάρτης. Στην περιοχή μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα και κατά την κατάσβεση εντόπισαν το νεκρό άτομο.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο μετέβει ιατροδικαστής.

Στο Καβούρι

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 05:17 η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο στην παραλία του Καβουριού, στη Βουλιαγμένη. Επί τόπου μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα και κατά την κατάσβεση εντόπισαν νεκρό άτομο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα αφού το όχημα ήταν ακινητοποιημένο. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την ταυτότητα των νεκρών. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται στοιχεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πολίτες και υπηρεσίες μπορούν να συμβάλουν μαζί στην ανάταξη της πόλης
Όπως αναφέρει ο δήμος φρόντισαν να μείνει η Θεσσαλονίκη καθαρή καθ'όλη τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα
Δήμος Θεσσαλονίκης: Πολίτες και υπηρεσίες μπορούν να συμβάλουν μαζί στην ανάταξη της πόλης
Ενδοοικογενειακή βία: Δεκάδες κλήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Η εβδομαδιαία αποτίμηση
Ο απολογισμός της αστυνομίας για τις δράσεις στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας
Ενδοοικογενειακή βία: Δεκάδες κλήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Η εβδομαδιαία αποτίμηση