Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ομάδα «χτυπούσε» επιχειρήσεις στα δυτικά – Λεία πάνω από €3.300

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία οι τρεις από τους δράστες – Είχαν διαρρήξει και κλέψει τουλάχιστον 6 επιχειρήσεις

Τέλος στη δράση οργάνωσης που είχε κάνει μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών από επιχειρήσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη, έβαλε η αστυνομία. Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις διαρρήξεων εμπορικών εταιρειών σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί ηλικίας 34, 30 και 21 ετών (2 άνδρες – 1 γυναίκα) σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος τριών ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ψευδορκία.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 18-06-2017 έως 21-06-2017 και κυρίως μεταμεσονύκτιες ώρες, οι ανωτέρω, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους διέρρηξαν 6 εγκαταστάσεις εμπορικών εταιριών από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν:

• Συνολικό χρηματικό ποσό 3.300 ευρώ

• Ηλεκτρονικούς υπολογιστές

• Ηλεκτρονικά μέσα και εξαρτήματα και

• Κλειστά κυκλώματα καταγραφής.

Σημειώνεται ότι η 21χρονη δράστιδα, προκειμένου να παραπλανήσει τις αστυνομικές αρχές, κατήγγειλε ψευδώς στο Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου την κλοπή του αυτοκινήτου της, το οποίο εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, έπειτα από καταδίωξη που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 21-06-2017.

Σε βάρος των δύο ανδρών εκδόθηκαν σχετικά Εντάλματα Σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθη ο 30χρονος, την 19-07-2017, στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά