Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον εισαγγελέα ο 45χρονος, που σκότωσε τη σύντροφο του, στο Περιστέρι

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου που σκότωσε τη σύντροφο του χθες στο Περιστέρι μετά την έξοδό του από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς συνήγορο και, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε αμίλητος όσο βρισκόταν στο εισαγγελικό γραφείο. Η δικογραφία σε βάρος του ανατέθηκε σε ανακριτή.

Η υπόθεση της δολοφονίας έγινε γνωστή όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια, έγκλημα μετά το οποίο είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€