Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη – Τρεις νεαροί νεκροί, 2 τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Το μοιραίο τζιπ έφυγε από την πορεία του

Τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες ανέσυραν οι πυροσβέστες λίγο μετά τις 8.00 το πρωί από ένα τζιπ που ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε κοντά στη θάλασσα. Το δυστύχημα έγινε στο παραλιακό δρόμο της Νότιας Εύβοιας από Πλατάνα προς Στόμιο στην περιοχή της Κύμης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια αυτό να βρεθεί εκτός δρόμου να πέσει από ύψος στην παραλία.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα με 4 άνδρες και μία γυναίκα, από 25 έως 37 ετών. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρούς δύο άνδρες και τη γυναίκα ενώ σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής ακόμη δύο άνδρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την τα αίτια του τροχαίου ακόμη δεν έχουν προσδιορίσει την ώρα του τραγικού συμβάντος καθώς ενημερώθηκαν μετά τις 8.00 το πρωί για να σπεύσουν εκεί τόσο οι ίδιοι όσο και πυροσβεστική που απεγκλώβισε νεκρούς και τραυματίες.

Πηγή φωτό: eviakosmos.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
Σε περίπτωση μη διασύνδεσης του POS με την ταμειακή μηχανή εντός των δεσμευτικών προθεσμιών, οι υπόχρεοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 10.000 ευρώ
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€