Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Σαφάρι» αστυνομικών ελέγχων στη Χαλκιδική - Πάνω από 2.200 παραβάσεις

Έλεγχοι για περεμπόριο, ελεύθερο κάμπινγκ, λειτουργία καταστημνάτων αλλά και τροχονομικές παραβάσεις

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε η Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, κατά τους οποίους καταγράφηκαν πάνω από 2.200 παραβάσεις, συνδεόμενες με το παρεμπόριο, την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον πολεοδομικό κανονισμό και τροχονομικούς ελέγχους.

Όπως ανακοινώθηκε, έγιναν περισσότεροι από 9.000 έλεγχοι σε παραλιακές περιοχές των Δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας, ενώ συνελήφθησαν 69 άτομα. Οι περισσότερες παραβάσεις βεβαιώθηκαν για τροχονομικές παραβάσεις 2.028 και ακολουθούν παραβάσεις σχετικά με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος 123, το παρεμπόριο 43, τον πολεοδομικό κανονισμό 19 και το ελεύθερο κάμπινγκ 18.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της παραβατικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσο κοστίζει η Eurovision: Τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις - Τηλεθεατές και έσοδα
Είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλεοπτικό γεγονός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.
Πόσο κοστίζει η Eurovision: Τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις - Τηλεθεατές και έσοδα