Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού γιατρού στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Σητεία

Άγρια δολοφονία γνωστού καρδιολόγου στην Κρήτη, με φονική ενέδρα κατά την οποία πυροβόλησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές τον άνδρα ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, «όλα συνέβησαν σήμερα στις 9 το πρωί όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης – όπως κάθε Σάββατο – ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή ώστε να εξετάσει τους ασθενείς του.

Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά άγνωστος δράστης τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου.

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το ΙΧ φωνάζοντας βοήθεια με τον δράστη να τον πυροβολεί τέσσερις – τουλάχιστον – φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον γιατρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιπες τρεις στην πλάτη.

Το άψυχο σώμα του γνωστού καρδιολόγου βρήκαν εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Σητείας τους οποίους οδήγησε στο σημείο ο 73χρονος κυνηγός – αυτόπτης μάρτυρας.

Στα Πιλαλήματα έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και ιατροδικαστής, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας η σορός μεταφέρθηκε σε νεκροτομείο για τη νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αρχές για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.

Προσαγωγή ενός υπόπτου

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός υπόπτου, βουλγάρικης καταγωγής, ο οποίος και ανακρίνεται ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν αν τα δακτυλικά αποτυπώματά του βρίσκονται στο φονικό όπλο – μία καραμπίνα – που άφησε ο δράστης κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Την ίδια ώρα, στο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται και η σύζυγος του άτυχου καρδιολόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας ενώ στρέφουν τις έρευνές τους στο οικογενειακό περιβάλλον του Χριστόδουλου Καλαντζάκη εικάζοντας πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Πληροφορίες: cretapost.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους
Συνοδεία της φρουράς της Βουλής απομακρύνθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την επίθεση στον Γραμμένο στη Ελληνικής Λύσης
Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους