Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξάρθρωση οργάνωσης σωματεμπορίας και εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών

Συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα...

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορίας, μαστροπείας, διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, παραβίασης σφραγίδων, πλαστογραφίας, αντίστασης και νόμου περί όπλων.

Η δράση του κυκλώματος αποκαλύφθηκε έπειτα από διερεύνηση υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο γυναικών από την Ουκρανία.

Οι δράστες εντόπιζαν τα θύματά τους σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής και εκμεταλλευόμενοι τη δεινή οικονομική κατάστασή τους, αποσπούσαν τη συναίνεσή τους προκειμένου να τις μεταφέρουν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, τις εγκαθιστούσαν σε ξενοδοχεία και σε οικίες και με τη χρήση ψυχολογικής βίας, προέβαιναν στη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους μέσω κέντρων διασκέδασης ή οίκων ανοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις