Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λιτόχωρο: Διαρρήκτες «άδειασαν» τα αυτοκίνητα αθλητών του Olympus Marathon

Πήραν ρούχα, χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα από τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πάρκινγκ της διοργάνωσης

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς αθλητές που πήραν μέρος στον «Χειμωνιάτικο Ενιπέα- Olympus Marathon», που πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή του Λιτόχωρου, καθώς σπείρα διαρρηκτών παραβίασε έξι αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πάρκινγκ της διοργάνωσης και αφαίρεσαν ρούχα, χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα που υπήρχαν στα αυτοκίνητα.

«Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα για το Λιτόχωρο. Εκτός από τον Μαραθώνιο Ενιπέα, είχαμε και δύο τραυματισμούς στην κορυφή του Ολύμπου. Όσον αφορά τις διαρρήξεις παραβιάστηκαν έξι αυτοκίνητα, άγνωστοι αφαιρέσαν ρουχισμό, χρήματα περίπου 700ε ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πιστεύουμε ότι θα έχουμε αίσιο τέλος», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9fm» ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας, Γιώργος Τζίμας.

Ο ίδιος τόνισε ότι «είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Έρευνες πραγματοποιεί το τοπικό τμήμα σε συνεργασία με την ασφάλεια Κατερίνης. Σίγουρα το θέαμα δεν είναι ότι καλύτερο να γυρίζεις από τον αγώνα και να βλέπεις το αυτοκίνητο σου παραβιασμένο».

Ένα από τα θύματα, ο Λαυρέντης Κωνσταντίδης επισήμανε πως «είχαμε οργανώσει εκδρομή να τρέξουμε στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα. Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου 100 μέτρα από την αφετηρία, σε χώρο πάρκινγκ. Όταν γυρίσαμε είδαμε σπασμένα αυτοκίνητα και να λείπουν ρούχα, έγγραφα και χρήματα. Δεν είχαμε χρήματα ούτε για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς μας δάνεισαν κάποιοι φίλοι».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μπατσούλης, και αυτός θύμα των διαρρηκτών επισήμανε πως «άφησα το αυτοκίνητό μου κοντά στην αφετηρία. Όταν επέστρεψα είδα το αυτοκίνητό μου παραβιασμένο. Μου πήραν τα πάντα. Το άσχημο είναι ότι δεν είχαμε χρήματα ούτε για τα διόδια και για να βάλουμε βενζίνη για να επιστρέψουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ