Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ψαράς που αγνοούνταν εντοπίστηκε νεκρός στην Καβάλα

Έπειτα από έρευνα του λιμενικού, που ειδοποιήθηκε τις βραδινές ώρες

Νεκρός εντοπίστηκε από το λιμενικό στην Καβάλα ένας 79χρονος ψαράς ο οποίος αγνοούνταν από χθες το βράδυ όταν το σκάφος του εντοπίστηκε κενό έξω από την ιχθυόσκαλα Καβάλας. Αναλυτικά σε ανακοίνωση του λιμενικού για το περιστατικό, αναφέρεται:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, για περιστατικό αγνοούμενου 79χρονου αλιέα, επιβαίνοντα στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” Λ.Κ. 2578, το οποίο εντοπίστηκε από παραπλέον Α/Κ σκάφος, κενό επιβατών, έξω από την ιχθυόσκαλα Καβάλας.

Άμεσα προς εντοπισμό του 79χρονου, απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Κ. 256, το Α/Κ “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ