Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομική επιχείρηση για ανακατάληψη κτηρίων στο Βόλο

Αποκλείστηκαν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια

Σε επιχείρηση ανακατάληψης συγκροτήματος κτηρίων που τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια προβαίνουν από το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στον Βόλο, έχοντας αποκλείσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια με αντιεξουσιαστές, ενώ έγιναν 3 προσαγωγές ατόμων, δύο νεαρών και μιας γυναίκας, που βρέθηκαν μέσα σε υπό κατάληψη κτήριο του συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από τους εκατοντάδες αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή των Παλαιών, ακριβώς πίσω από τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, υπερίπταται συνεχώς πάνω από την περιοχή και αστυνομικό ελικόπτερο, ενώ τον γενικό συντονισμό έχει ο υποστράτηγος κ. Κοτσάφτης.

Η κατάληψη των κτηρίων από την οργάνωση «Τερμίτα» εδώ και χρόνια εμποδίζει την επέκταση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με την εκκαθάριση του υπό κατάληψη χώρου, που είναι μια μεγάλη έκταση 19 στρεμμάτων, έπειτα από πολλά χρόνια προσπαθειών θα αρχίσει η επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου στον Βόλο, δίπλα από την ήδη υφιστάμενη Πολυτεχνική Σχολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί