Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επιτέθηκαν με όπλο και μαχαίρι στον Ουάρντα του Ατρομήτου!

Δύο άτομα επιτέθηκαν στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Επίθεση από δύο άγνωστα άτομα που κρατούσαν όπλο και μαχαίρι, δέχθηκε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αμρ Ουάρντα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Σμύρνης, στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, αλλά πρόλαβε να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο, καταδιωκόμενος από τους δύο δράστες. Αμέσως μετά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ουάρντα μπήκε σε μαγαζί από όπου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ τότε οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά και για αυτό την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Ατρόμητος: Σχέδιο τρομοκράτησης

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Ατρομήτου, κάνει λόγο για επίθεση η οποία «αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

» Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

» Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι