Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«STOP» σε 424 κιλά ινδικής κάνναβης από την Αλβανία

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Πρέβεζας

Μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, όταν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 424 κιλών, που μεταφέρθηκε διά θαλάσσης από την Αλβανία, συλλαμβάνοντας και τον χειριστή του σκάφους.

Οι αστυνομικοί της Πρέβεζας αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, ζήτησαν τη συνδρομή του Λιμενικού για επιτήρηση της θαλάσσιας περιοχής της Θεσπρωτίας, όπου έσπευσαν 6 σκάφη από την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, στις 2.00 τα ξημερώματα, ταχύπλοο που είχε ξεκινήσει από τις αλβανικές ακτές και ήταν φορτωμένο με τα ναρκωτικά, εμφανίστηκε στον όρμο της Πλαταριάς. Την ώρα που ο Αλβανός χειριστής έδεσε το σκάφος και επιχείρησε να βγάλει τα ναρκωτικά, έγινε η επέμβαση της αστυνομίας.

Μέσα στο σκάφος που κατασχέθηκε εντοπίστηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 424 κιλών, ενώ συνελήφθη ο 42χρονος χειριστής του.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, στην οποία βαρύνεται με την κατηγορία της οργανωμένης εισαγωγής στη χώρα ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ