Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή αλλοδαπών στην Εγνατία Οδό

Μετέφερε 16 μη νόμιμους μετανάστες με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

Στη σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού διακινητή μη νόμιμων μεταναστών έπειτα από καταδίωξη, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στην Εγνατία Οδό μεταξύ Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 40χρονος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 16 μη νόμιμους μετανάστες. Οι αστυνομικοί, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού έκαναν σήμα στον 40χρονο να ακινητοποιήσει το όχημά του, ωστόσο ο 40χρονος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, 16 μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκρισης ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης