Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος για το φόνο της Δώρας Ζέμπερη

Φραστική επίθεση από τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη δέχτηκε για άλλη μια φορά ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια φορώντας για πρώτη φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο.

«Αφήστε με να τον σκοτώσω, θάνατος. Θα πληρώσω για να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή» φώναζε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, τον οποίο προσπαθούσαν να συγκρατήσουν οι αστυνομικοί.

Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις των συναδέλφων της εφοριακού, οι οποίοι υποστήριξαν ότι η 32χρονη, τον τελευταίο καιρό πριν από τη δολοφονία της, δεν ήταν καλά ψυχολογικά λόγω του θανάτου του φίλου της. «Της είπα να πάει σε έναν ειδικό. Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή: 'Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου'», κατέθεσε συνάδελφος της.

Κανείς δεν συνέδεσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση με τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία. «Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν, θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενό της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα» είπε μια συνάδελφός της.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και αστυνομικοί, καθώς ο 58χρονος κατηγορούμενος κατήγγειλε ότι την ημέρα της σύλληψής του, υπάλληλος του Μεταγωγών επιχείρησε να τον δηλητηριάσει. Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι