Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικάζεται σήμερα η γυναίκα που χαράκωνε παιδιά στην Αθήνα

Αρνείται τις κατηγορίες - Πληροφορίες ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Σε δίκη θα οδηγηθεί σήμερα, η γυναίκα που κατηγορείται ότι «χαράκωνε» μωρά παιδιά σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Μετά την σύλληψή της, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να έχει δικηγόρο στο πλευρό της και ως εκ τούτου το δικαστήριο της έδωσε αναβολή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η 55χρονη φέρεται να χαράκωσε τέσσερα μωρά στο πόδι, την ώρα που αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να τραυματίσει παιδιά.

Αρνείται τις κατηγορίες

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Άδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη