Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια δολοφονία στην Αγία Παρασκευή - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Άγνωστοι εκτέλεσαν άνδρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έξω από το νεκροταφείο της περιοχής

Άγρια δολοφονία άνδρα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν άγνωστοι εκτέλεσαν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Το θύμα, ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 51 ετών, εξέπνευσε επί τόπου.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, αναζητώντας τους δράστες που διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς.

Τα πρώτα στοιχεία υποδεικνύουν ότι πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο το θύμα να είναι "ραντεβού θανάτου" με τον ή τους δράστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος άνδρας ήταν σεσημασμένος για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα, ενώ το ΙΧ μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του φέρεται να ανήκει σε γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 51χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως, όταν ξαφνικά τον πλησίασε άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μηχανή και τον πυροβόλησε. Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς