Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μπλόκο» σε πάνω από 35,4 κιλά κάνναβης στην Εγνατία Οδό

Συνελήφθη από αστυνομικούς στα Ιωάννινα ένας 61χρονος - Τι βρέθηκε από την έρευνα

Συνελήφθη, χθες (14-10-2018) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 61χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά με σκοπό τη διακίνηση, ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 61χρονος, όπου μετά από έρευνα βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, δύο σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35 κιλών και 433,5 γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

35 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 35 κιλών και 433,5 γραμμαρίων,

το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων,

κινητό τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 61χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και επτά μηνών καθώς και χρηματικής ποινής 1.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο