Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση του 34χρονου που βρέθηκε δεμένος

Την έρευνα ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ...

Την έρευνα της υπόθεσης που αφορά τον 34χρονο αστυνομικό, ο οποίος εντοπίστηκε άγρια χτυπημένος και δεμένος τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Νίκαια, ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

«Θα διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτι δεν «κολλάει» καλά σε αυτή την ιστορία», τονίζουν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν, εκτός υπηρεσίας, στη Νίκαια, είδε τα ξημερώματα κάποια ύποπτα άτομα, που μάλλον έκαναν λαθρεμπόριο, να φωνάζουν. Όταν τους πλησίασε και τους ανέφερε την ιδιότητά του, τα άτομα αυτά του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο αστυνομικός, που χρειάστηκε, λόγω των τραυμάτων του, να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, υποστήριξε ακόμη ότι ακολούθησε τους δράστες όταν εκείνοι μπήκαν σε πολυκατοικία και τότε εκείνοι τον εγκλώβισαν. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, από το συγκεκριμένο διαμέρισμα βγήκαν και άλλα άτομα που άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν με σεντόνι σε μια καρέκλα.

Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο, στις 4:00 τα ξημερώματα, έπειτα μετά από τηλεφώνημα πολίτη στην Άμεση Δράση, ο οποίος είπε ότι άκουγε φωνές από το διαμέρισμα.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να μπουν στο διαμέρισμα όπου βρίσκονταν και άλλοι αλλοδαποί. Τότε εντόπισαν και τον 34χρονο συνάδελφό τους, ο οποίος ήταν άγρια χτυπημένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ