Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Με δωρεάν hot – dog στήνει πικ νικ γνωστή αλυσίδα!

Σήμερα από τις 17.00 και μετά στο Λευκό Πύργο

Δωρεάν hot dog και πικ νικ για όλους στήνει σήμερα, Τετάρτη (31/5), η αλυσίδα Todaylicious στο Λευκό Πύργο.

Όπως αναφέρει το Todaylicious «Οι ανοιξιάτικες καταιγίδες άλλαξαν τα σχέδια μας αλλά εμείς επανερχόμαστε με νέα ημερομηνία για το πιο ανατρεπτικό πικ νικ της πόλης!

Τετάρτη 31 Μαΐου 5μμ -9μμ στο Λευκό Πύργο.

Ποιος είπε ότι για να κάνουμε πικ νικ πρέπει να φύγουμε εκτός πόλης;

Το πιο famous hot dog της πόλης είναι Todaylicious και γιορτάζει 6 χρόνια με ένα μοναδικό urban πικ νικ, με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Μάη Today’s Πικ Νικ!

Το σκάμε απ’ το μπετόν, πιάνουμε γκαζόν και απολαμβάνουμε hot dog … οκλαδόν!

Από τις 5 το απόγευμα, κερνάμε Todaylicious Hot Dogs, παρέα με τις νέες Hellmann’s sauce, Cream Cheese και Barbeque sauce. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη Hellmann's sauce που σου αρέσει και απλά να απογειώσεις τo πιο famous hot dog της πόλης.

Τις μοναδικές, Todaylicious, γευστικές εμπειρίες έρχεται να συμπληρώσει το άκουσμα του Live Dj set του Off Radio, με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν και θα φροντίσουν να παραμείνει η διάθεση στα ύψη, μετατρέποντας το κλασικό σκηνικό της παραλίας σε μία μοναδική, αξέχαστη εμπειρία!

Urban πικ νικ στο κέντρο της πόλης …και «ρολάρουμε» μαζί με τους αγαπημένους Roller Lovers! Φόρεσε και εσύ τα πατίνια σου και έλα παραλία μαζί με όλη σου τη παρέα!

Τροπική διάθεση, απολαυστικά hot dog, χαρούμενα χρώματα, αναμνηστικές φωτογραφίες, πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους και όλα αυτά δίπλα στο κύμα!

Urban πικ νικ στο Λευκό Πύργο!

Μη το χάσεις!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ