Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βόλτα με λεωφορείο και καφέ μας πάει… γνωστό μπαρ!

Το Apallou γιορτάζει σήμερα 12 χρόνια λειτουργίας

Το γνωστό espresso bar «Apallou» έχει κατακτήσει τη μέρα και τη… νύχτα της Θεσσαλονίκης και σήμερα κλείνει τα 12 χρόνια λειτουργίας! Δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει δεόντως με καλεσμένους όλους εμάς. Από το μεσημέρι, στις 12.00, θα μας κάνει βόλτες στην πόλη το… λεωφορείο του Apallou όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον κορυφαίο καφέ που σερβίρει, ενώ το βράδυ από τις 21.00 ξεκινάει το μεγάλο πάρτυ!  

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου «κλείνουμε» 12 χρόνια πορείας και σας προσκαλούμε στο μεγάλο γενέθλιό μας πάρτυ, που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Επισκεφθείτε μας στην Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως και απολαύστε τον χρόνο σας γνωρίζοντας τις «Hall of Fame» επιλογές του καταλόγου μας, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια έχουνε μείνει σταθερές στις προτιμήσεις σας.

Από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ όσοι κινήστε στο λιμάνι, στην πλατεία Αριστοτέλους και στον Λευκό Πύργο, μπορείτε να ανεβείτε στο λεωφορείο μας και να απολαύσετε την βόλτα σας, πίνοντας δωρεάν έναν καφέ κρύας απόσταξης Cold Brew, τον οποίο παρασκευάζουμε σε συνεργασία με την Illy.

Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που διοργανώνουμε με δώρα 3 μηχανές Espresso Francis Francis Y3 από την Illy και 4 Heineken Beer Tenders για 7 τυχερούς. Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει την ημέρα των γενεθλίων μας να κάνετε «Check in» στο Apallou από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook ή στο Instagram. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο