Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κατάστημα κερνάει δωρεάν… κορυφαία φαλάφελ, για 5 ώρες!

Δοκιμάστε τις υπέροχες γεύσεις του στην Μητροπόλεως

To Falafel Taste Middle East γιορτάζει τον ένα χρόνο του στην Θεσσαλονίκη, και σε καλεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα να σε κεράσει το μοναδικό του Φαλάφελ. Το εν λόγω κατάστημα είναι πιθανώς το κορυφαίο φαλάφελ της Θεσσαλονίκης!

Η αυθεντική εκδοχή της Μεσοανατολίτικης Streetfood κουζίνας, που δημιουργήθηκε από τον Λιβανέζο Ζακχέμ Ραέντ, έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι πολύ φρέσκο και ποιοτικό σε όσους αναζητούν το καινούργιο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Επιλόγες για Vegetarians και μη όπως, Greek Falafel με τηγανητή μελιτζάνα, κινόα αβοκάντο σαλάτα, αλλά και τα Sis Tavouk, υπέροχο ζουμερό κοτόπουλο σουβλάκι όπως και το Sambousik δηλαδή πιτάκια με γέμιση κιμά κρεμμύδι κουκουνάρι και διάφορα μπαχαρικά, είναι που έχουν κάνει τους πάντες να συζητούν για την νοστιμιά του αλλά και την καινούργια τάση που έχει διαμορφώσει..

Το Falafel Taste Middle East και οι γεύσεις του, αποτελούν ένα concept που θα το βρεις συνεχώς ανανεωμένο και ανήσυχο, εξού και οι συμμετοχές του στα Φεστιβάλ Streetfood και Flea Market που έχουν γίνει στην πόλη μας.

Η Νέα τάση χωρίς στερεότυπα στην γαστρονομία, και μια υπέροχη γευστική γωνία στο τέλος της οδού Μητροπόλεως.

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

14.00 - 19.00

Μητροπόλεως 106

SoulFood Thessaloniki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη