Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Όλα τα Ρεβεγιόν στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Gourmet μενού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ...

Gourmet μενού με εκλεπτυσμένες γεύσεις, πλούσιους εορταστικούς μπουφέδες ακόμη και Recovery Breakfast έχουν ετοιμάσει τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης φέτος τις γιορτές!

Οι σεφ των ξενοδοχείων έχουν επιμεληθεί και προτείνουν ιδιαίτερα αλλά και πιο παραδοσιακά και αγαπημένα πιάτα για τις ημέρες αυτές, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας με λάμψη πέντε αστέρων!

Υπάρχουν επιλογές τόσο για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όσο και για ανήμερα, ενώ σε κάποια από τα ξενοδοχεία θα μπορέσετε να απολαύσετε το δείπνο σας συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το typosthes.gr σας προτείνει:

Makedonia Palace

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων απολαύστε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace το Χριστουγεννιάτικο gourmet μενού του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και αφήστε τη βελούδινη φωνή της Εύης Σιαμάντα να σας μαγέψει με αγαπημένες ελληνικές & ξένες μελωδίες, συνοδεία πιάνου.

Ταρτάρ από Αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι με passion fruit, αυγοτάραχο και χαβιάρι beluga

Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με κάστανα, κρουτόν φουά γκρα και καραβίδα

Ανοικτό ραβιόλι, πάπια κονφί με άγρια μανιτάρια, αυγό ποσέ, αυθεντικό gravy με εσπεριδοειδή και πράσινο πιπέρι

Πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα με κάστανα, κουκουνάρι, γλυκοπατάτες, λαχανικά και σάλτσα cranberry

Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, με Ινδικά μπαχαρικά “vadouvan”, κρέμα πατάτας με σελινόριζα, πράσινα μήλα με Calvados & σταφίδες

Κροκάν σοκολάτας και κρεμ μπρουλέ βανίλιας με κάστανο και καραμελωμένα αμύγδαλα

Καφές ή Τσάι

Χριστουγεννιάτικες γλυκές λιχουδιές

Τιμή κατ’ άτομο: 90 ευρώ

* Διατίθεται μενού για vegeterians 90€

** Διατίθεται παιδικό μενού 45€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310 897197.

Ανήμερα Χριστουγέννων

Η μέρα των Χριστουγέννων γίνεται ακόμη πιο όμορφη όταν κάποιος έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες του εορταστικού τραπεζιού για εσάς!

Μαζί με τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και τη βραβευμένη ομάδα του, το Makedonia Palace σας καλωσορίζει ανήμερα των Χριστουγέννων με έναν πλούσιο εορταστικό μεσημεριανό μπουφέ που υπόσχεται να σας συναρπάσει.

Ανήμερα Χριστουγέννων, 13:00-16:30

Τιμή κατ΄άτομο: 70 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310 897197.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Ζήστε την πιο λαμπερή νύχτα της χρονιάς και υποδεχτείτε την πρώτη μέρα του νέου έτους με την πολυτέλεια που τους αρμόζει. Με ένα εντυπωσιακό γαστρονομικό μενού… δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου και ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι από την αγαπημένη Σοφία Βόσσου.

Κρέμα από καλαμάρι και ο μπακαλιάρος με τα αυγά του, φρεσκοψημένα κρουτόν χαρουπιού με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού

Κοχύλια Saint Jacques, καρπάτσιο μαύρης τρούφας, ζελέ από μανταρίνι και χυμό μήλου

Πεσκανδρίτσα, μενταγιόν αστακού με καπνιστή σελινόριζα και κρέμα από γλυκό μαύρο σκόρδο κονφί

Γρανίτα γιαούρτι και μαύρα μούρα στον χυμό τους

Black Angus τουρνεντό με φουά γκρα και γλάσο Βουργουνδίας, λευκά σπαράγγια με σαγκουίνι

Λευκή σοκολάτα με τόνκα, μαρμελάδα από φράουλες και ζελέ Dom Perignon

Καφές ή Τσάι

Πρωτοχρονιάτικες γλυκές λιχουδιές

Τιμή κατ΄άτομο: 140 ευρώ

* Διατίθεται μενού για vegeterians 140€

** Διατίθεται παιδικό μενού 70€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310 897197.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Καλωσορίστε την πρώτη μέρα του νέου έτους με εκλεκτές, ξεχωριστές γεύσεις 5 αστέρων, σε ένα μεσημεριανό μπουφέ που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς.

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του, σας υποδέχονται με παραδοσιακές εορταστικές γεύσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ανήμερα Χριστουγέννων, 13:00-16:30

Τιμή κατ΄ άτομο: 70 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310 897197.

ELECTRA PALACE

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Electra Palace και απολαύστε το γιορτινό μενού συνοδεία ζωντανής μουσικής. Έναρξη στις 22.00.

Amuse Bouche: Κρέμα κολοκύθας με άρωμα σαφράν και φρέσκα μανιτάρια ενόκι

Pre-starter: Σούπα αγκινάρα Ιερουσαλήμ με τραγανά μανιτάρια και χώμα guanciale

Starter: Καραβίδα ψητή πάνω σε κρέμα μαύρης ελιάς Roasted crab in black olive cream

Middle course: Ραβιόλι γεμιστό με ξινομυζήθρα, τρούφα και αφρό τομάτας

Σορμπέ Λεμόνι – Βασιλικό

Κυρίως πιάτο: Στήθος πάπιας με πουρέ βατόμουρο, χώμα και ζελέ πορτοκαλιού,

λαχανάκια Βρυξελλών και σάλτσα σταφυλιού

Επιδόρπιο: Σοκολάτα σε πέντε υφές

*Διατίθεται ειδικό μενού για παιδιά

Τιμή κατ΄άτομο: 80 ευρώ

Για να κάνετε κράτηση επικοινωνήστε στο 2310294040 ή με e-mail: [email protected]

Ανήμερα Χριστουγέννων

Απολαύστε την ημέρα των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα εορταστικό γεύμα από τον μπουφέ του ξενοδοχείου. Ώρες: 13.00-16.00

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Καλωσορίστε την καινούρια χρονιά με εκλεκτές γεύσεις και Live μουσική. Έναρξη στις 22.00.

AMUSE BOUCHE: Μπισκουί από μελάνι χταποδιού με κρέμα λεβάντας και χαβιάρι οξύρρυγχου

PRE-STARTER: Σούπα γλυκοπατάτας με χτένια σοτέ, crème fraiche και φουντουκέλαιο

STARTER: Καπνιστός σολομός με τραγανά σπαράγγια, φρέσκα καπαρόμηλα και κρέμα από χρένo

MIDDLE COURSE: Χοιρινή πανσέτα με ρυζόγαλο κολοκύθας, ψητά κάστανα και σάλτσα κόκκινου κρασιού Pinot noir

Σορμπέ Μανταρίνι

Κυρίως πιάτο: Eλάφι sous vide με σάλτσα πιπεριού, φρούτα σε διάφορες υφές και λαχανικά

Επιδόρπιο: Σοκολάτα πορτοκάλι με καρπό Τόνγκα

Καφές φίλτρου, Λικέρ μαστίχα & Βασιλόπιτα

*Διατίθεται ειδικό μενού για παιδιά

Τιμή κατ άτομο: 130 ευρώ

Για να κάνετε κράτηση επικοινωνήστε στο 2310294040 ή με e-mail: [email protected]

Recovery Breakfast

01/01/2018 από τις 05.00-10.30

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Απολαύστε την πρώτη ημέρα του νέου έτους με έναν εντυπωσιακό εορταστικό μπουφέ. Ώρες: 13.00-16.00

Hyatt Regency Thessaloniki

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Την παραμονή των Χριστουγέννων απολαύσετε ένα μενού πέντε πιάτων στο εστιατόριο Ambrosia.

Ποτό υποδοχής Gluhwein

Βελουτέ τρούφας με καπνιστό σολομό, κρέμα τυριού & χαβιάρι

Ριζότο γαλοπούλας με φουα γκρα & βατόμουρα

Σορμπέ ροδιού με ζελέ σαμπάνιας

Mοσχαρίσιο ή χοιρινό φιλέτο με δαμάσκηνα & κάστανα πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ & σος πόρτο

Φουντούκι πραλίνας

Johnnie Walker Gold Label Reserve

Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Καφές ή τσάι

Τιμή κατ’ άτομο: 98 ευρώ

Πολιτική Παιδιών για τα εορταστικά γεύματα με μπουφέ:

0-6 ετών χωρίς χρέωση

6-12 ετών 50% έκπτωση

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο: 2310 401402 E-mail: [email protected]

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Γιορτάστε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα μεσάνυχτα στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του Grand Ballroom με ένα μενού έξι-πιάτων σε εορταστική διάθεση με ζωντανή μουσική.

Cocktail υποδοχής

Βελουτέ μήλου με χτένι χαβιάρι & τσιπς σπεκ

Καπνιστός σολομός με ταραμά αγριορέπανου αυγό ορτυκιού & περγαμόντο

Ραβιόλες αστακού με κρέμα από κολοκάσι & τσορίθο

Σορμπέ μανταρίνι με ζελέ από λικέρ αχλαδιού

Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ κάστανου μανιτάρια & σος τρούφας

Ρόδι σοκολάτας

Βασιλόπιτα

Τιμή κατ΄άτομο: 148 ευρώ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται νερό, χυμός ή αναψυκτικό

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2310 401402 E-mail: [email protected]

THE MET

Παραμονή Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικος μπουφές στο Maistros Ballroom συνοδεία ζωντανής μουσικής με το συγκρότημα ΑΤΜΑ και dj.

Christmas Buffet Menu&Beverage Package*

Τιμή κατ΄άτομο: 75 ευρώ

Welcome drink: Gluhwein

Ώρα έναρξης: 21.00

Παιδιά έως 6 ετών: Δωρεάν. Παιδιά από 6-12 ετών 37,5 ευρώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το a la Carte menu στο εστιατόριο Chan Bar Restaurant (21.00-02.00, Welcome drink: Gluhwein).

 

Ανήμερα Χριστουγέννων

Απολαύστε την ημέρα των Χριστουγέννων στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου THE MET, έναν πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ συνοδεία ποτού και ζωντανής μουσικής.

Christmas Buffet Menu&Beverage Package*

Welcome drink: Gluhwein

Τιμή κατ΄άτομο: 55 ευρώ

Ώρες: 13.00-17.30

Παιδιά έως 6 ετών: Δωρεάν. Παιδιά από 6-12 ετών 27,5 ευρώ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Εορταστικό μενού 7 πιάτων θα προσφέρεται στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Maistros Ballroom στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ συνοδεία ζωντανής μουσικής με το συγκρότημα ΑΤΜΑ και dj.

Καλοσωρισμα από τον chef με foie gras συνοδευμένο από καραμελώμενα φουντούκια και  fluid gel ροδίου.

Velouté κουνουπιδιού αρωματισμένη με λάδι μαύρης τρούφας, χτένια σε κάρυ σερβιρισμενο με τραγανή μαύρη bruschetta και flakes από Jamon Iberico.

Δίδυμο καπνιστού σολομού και γαρίδας με δροσερά φύλλα musclun, wakame και μαρμελάδα λεμονιού με yuzu.

Μαύρο sorbet καρύδας.

Tournedos από φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος, συνοδευμένο από baby λαχανικά και σάλτσα Μαυροδάφνης με πέρλες κρεμμυδιών.

Λευκό Γλύκισμα Ινδοκάρυδου συνοδευμένο από φρούτα του δάσους

Χειροποίητα Mignardises (σοκολατάκια, μαρέγκες βιολέτας μελομακάρονα)

Ατομικό βασιλοπιτάκι, Ποικιλίες καφέ και τσαγιού.

Τιμή κατ΄άτομο: 105 ευρώ

Welcome drink: Prosecco

Ώρα έναρξης: 21.00

Παιδιά έως 6 ετών: Δωρεάν. Παιδιά από 6-12 ετών 52,50 ευρώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το a la Carte menu στο εστιατόριο Chan Bar Restaurant (21.00-02.00, Welcome drink: Prosecco) και μουσική από V-Jockey.

Πρωτοχρονιά

Ένας εορταστικός μπουφές συνοδεία ζωντανής μουσικής και ποτού θα σας περιμένει στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου THE MET ανήμερα Πρωτοχρονιάς το μεσημέρι.

New Year’s Buffet Menu & Beverage Package*

Τιμή κατ΄άτομο: 55 ευρώ.

Ώρες: 13.00-17.30

Παιδιά έως 6 ετών: Δωρεάν. Παιδιά από 6-12 ετών 27,5 ευρώ.

*Το Beverage Package περιλαμβάνει απεριόριστο κρασί (House wine), μπύρα, αναψυκτικά και χυμούς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302310017000

Grand Hotel Palace

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το Grand Hotel Palace στρώνει το πιο νόστιμο εορταστικό τραπέζι και μας περιμένει γιορτάσουμε μαζί με λάμψη 5 αστέρων και γεύση από παράδοση. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες, κρύα σε πλατώ (προσούτο, γαρίδες ποσέ, ελληνικά τυριά ΠΟΠ με χειροποίητα κριτσίνια), ζεστά πιάτα (φιλέτο γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση και σάλτσα κάστανο, σιγομαγειρεμένο αγριογούρουνο με μαυροδάφνη Πατρών, αρνάκι τυλιχτό σε φύλλο κρούστας με κατσικίσιο τυρί και πιπεριές Φλωρίνης, μοσχαράκι γάλακτος σοτέ με κρασί πόρτο και φουά-γκρά, φιλέτο τσιπούρας με κρίταμο, ντοματάκια Σαντορίνης και μάραθο, σπιτικούς λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρόκο Κοζάνης, πλιγούρι με λαχανικά και δυόσμο, πατάτες baby με καπνιστή πανσέτα και λιωμένο τυρί), φρέσκα ζυμαρικά και τέλος πλούσιο μπουφέ με ποικιλία γλυκών και φρούτων. Σε ότι αφορά τα ποτά παρέχεται απεριόριστη κατανάλωση σε: Λευκό και κόκκινο κρασί, μπύρα, εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά.

DJ set (international music)

Τιμή κατ΄άτομο: 65 ευρώ

Παιδιά 0-5: Δωρεάν

Παιδιά 6-12: 50% έκπτωση

Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 2310 549 090

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Seros Prime Dinning

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Seros Prime Dinning στο Grand Hotel Palace, συνοδεία μουσικής από τον dj Ανδρέα Νικάκη και με απεριόριστη κατανάλωση λευκού ή κόκκινου κρασιού «Μυλοπόταμος».

Καλοσώρισμα με Hibiscus Royal

Γκερεμέζι σε τραγανό φύλλο με μαρμελάδα τριαντάφυλλο

Βελουτέ τοπιναμπούρ σε υφές και αφρός γραβιέρας

Αυθεντικός σολομός Balik Tsar Nikolai Original Cut

Sorbet πράσινο μήλο

Τρυφερά φύλλα σπανάκι με μους από κατίκι Δομοκού, απάκι χοιρινό, κράνα, καρύδι και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών

Prime Rib-Eye Black Angus USA, μουσελίνα πατάτας με τρούφα και σάλτσα μαύρης μπύρας Brewdog Σκοτίας

Βερμισέλ κάστανο με κρέμα σοκολάτας Valrhona, καραμελωμένα φουντούκια και πούδρα χρυσού

Καφές φίλτρου και πραλίνες

Τιμή κατ΄άτομο: 100 ευρώ

Παιδιά 0-5: Δωρεάν Παιδιά 6-12: 50% έκπτωση

Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 2310 549 090

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Grand Hotel Palace

Ένα ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς με πλούσιο μπουφέ έχει ετοιμάσει το Grand Hotel Palace. Το μενού θα περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες και ορεκτικά ενώ τα ζεστά πιάτα που θα προσφερθούν θα είναι τα εξής: Μπαρμπούνι φιλέτο σοτέ με λαχανικά, Panzerotti με άγρια μανιτάρια και φρέσκα βότανα, Ελάφι σαλμί με κοκκάρι και δενδρολίβανο, Χοιρινό φιλέτο σοτέ με φασκόμηλο και προσούτο, Αρνάκι γεμιστό με χαλούμι, πέστο ρόκας και λιαστή ντομάτα, Ορτύκια με θυμαρίσιο μέλι και σταφύλια, Πατάτες παριζιέν μαγειρεμένες σε ζωμό βοδινού και κέδρο, Φρέσκα λαχανικά σχάρας με καραμελωμένο βαλσάμικο. ACTION:  Ριζότο με θαλασσινά και φρέσκα βότανα.  Επίσης, θα υπάρχει πλούσιο μπουφέ με ποικιλία γλυκών και φρούτων καθώς και απεριόριστη κατανάλωση σε: Λευκό και κόκκινο κρασί, Μπύρα, Εμφιαλωμένα νερά, Αναψυκτικά.

Τιμή κατ΄άτομο: 75 ευρώ

Παιδιά 0-5: Δωρεάν

Παιδιά 6-12: 50% έκπτωση

Mediterranean Palace

Παραμονή Χριστουγέννων

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το Mediterranean Palace στρώνει πλούσιο εορταστικό τραπέζι. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες, πλατό με Ελληνικά και διεθνή τυριά με κριτσίνια και chutney μήλου. Τα ζεστά εδέσματα περιλαμβάνουν: Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι γάλακτος με λαχανικά και σάλτσα γκρεμολάτα, τρυφερό χοιρινό ψητό με κρούστα παρμεζάνας με γέμιση από κράνα και μυρωδικά, φιλέτο σολομού ποσέ σε σαμπάνια και τσιπς ρυζιού με κρόκο Κοζάνης

Ρολό γαλοπούλας με χαρούπι και παραδοσιακή γέμιση με κάστανα, πλεξούδες με καβουρμά, σπαράγγια και κρέμα παρμεζάνας, τηγανιτό ρύζι με λαχανικά και σάλτσα σόγιας, πατάτες baby ψητές με μυρωδικά και μουστάρδα Dijon, λαχανάκια Βρυξελλών με προσούτο και αμύγδαλα.

Τα επιδόρπια περιλαμβάνουν: Πάβλοβα, Προφιτερόλ, Μους φουντουκιού, cheese cake, ποικιλία σιροπιαστών, φρέσκα φρούτα, μελομακάρονα & κουραμπιέδες.

Τιμή κατ΄άτομο: 65 ευρώ

Παιδιά 0-4: Δωρεάν Παιδιά 5-12: 50% έκπτωση

Κρασιά A La Carte

DJ set (international music)

Κρατήσεις : 2311 240 400

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Mediterranean Palace με μουσικές επιλογές από Dj αλλά και Live με τα «Μπλέ Μύρτιλλα».

Ποτό υποδοχής

Ταρτάκι με σύγκλινο Μάνης, πικάντικη γραβιέρα, κάστανα και θυμάρι

Φιλέτο φρέσκου σολομού με λιγκουίνι λαχανικών, σάλτσα εσπεριδοειδών με κρόκο Κοζάνης και τσιπς ρυζιού με μελάνι σουπιάς

Σαλάτα mesclun με απάκι, φιλέτο πορτοκάλι, πέρλες ροδιού και νιφάδες παρμεζάνας

Σορμπέ βατόμουρο με ρούμι

Τρυφερά φιλετάκια μόσχου με φουά γκρά, μαύρη τρούφα και σάλτσα από ξινόμαυρο κρασί Νάουσας (ή) στήθος πάπιας καραμελωμένο με σιρόπι σφένδαμου, με σάλτσα Kalua beurre noir και μύρτιλλα

Τραγανό ρολάκι λαχανικών / Γαλλικές πατάτες baby με πούδρα μανιταριών porcini / Πουρές αρακά με γάλα καρύδας

Πάβλοβα με κρέμα βανίλιας και φρούτα του δάσους

Κρασιά A La Carte

DJ set (international music)

Τιμή κατ΄ άτομο: 85 ευρώ

Παιδιά 0-4: Δωρεάν

Παιδιά 5-12: 50% έκπτωση

Holiday Inn

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων και την υποδοχή του Νέου Έτους στο Holiday Inn Thessaloniki. Ο executive chef του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί λαχταριστά μενού, με gourmet επιλογές από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα ρεβεγιόν θα πλαισιώνονται από ζωντανή μουσική, με μελωδίες από την Ελληνική και διεθνή σκηνή.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

5-course menu

Ποτό καλωσορίσματος

Κατσικίσιο τυρί πανέ με φιλέ αμυγδάλου σε φρέσκα φύλλα από σπανάκι και ρόκας, λόλο ρόσο και κινέζικο λάχανο σε ντρέσινγκ λεμονιού με μέλι και ελαιόλαδο

Μπισκ οστρακόδερμα με γαρίδες και κρουστίνι ρόκας

Σορμπέ μπανάνας με καραμελωμένο μάνγκο και Amaretto Disaronno

Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση από κιμά, ρύζι, κάστανο, κουκουνάρι και σταφίδες σε σάλτσα ψητού συνοδευόμενο με πατάτες και μπρόκολο ογκρατέν

Cheesecake με μους σοκολάτας και καραμελωμένες φράουλες με Cointreau

Καφές – Τσάι, Μελομακάρονα – Κουραμπιέδες

Τιμή κατ΄άτομο: 55 ευρώ με ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής του ξενοδοχείου)

Ώρα προσέλευσης 21:30

Ζωντανή Μουσική Ορχήστρα

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 31/12/ 2017

7-course menu

Ποτό καλωσορίσματος

Καναπέ με μους καπνιστού σολομού  και χτένια σωτέ

Σαλάτα από Γαλλικό μαρούλι, iceberg, ρόκα και ραντίτσιο με χοιρινό καπνιστό & κοτόπουλο σωτέ σε ντρέσινγκ ελαιόλαδου, μουστάρδας, μελιού, ginger και lime με  φύλλα παρμεζάνας και φιλέ brasil

Φιλέτο γλώσσας σωτέ σε κρέμα γαρίδας με σπανάκι και πράσο

Σορμπέ φρούτα του δάσους με Calvados

Καρδιά από φιλέτο μόσχου σε σάλτσα μανιταριών πορτσίνι με ginger, πατάτες noisette, καρότα παριζιέν και σπαράγγια βουτύρου.

Κροκέτες ροκφόρ με μέντα σε σάλτσα βατόμουρου

Μιλφέιγ με καραμελωμένα φουντούκια και σάλτσα φράουλας με Grand Marnier

Καφές – Τσάι, Βασιλόπιτα / Τρουφάκια

Τιμή κατ΄ άτομο: 90 ευρώ με ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής  του ξενοδοχείου)

5 -course menu

Ποτό καλωσορίσματος

Σαλάτα από Γαλλικό μαρούλι, iceberg, ρόκα και ραντίτσιο με χοιρινό καπνιστό & κοτόπουλο σωτέ σε ντρέσινγκ ελαιόλαδου, μουστάρδας, μελιού, ginger και lime με  φύλλα παρμεζάνας και φιλέ brasil

Φιλέτο γλώσσας σωτέ σε κρέμα γαρίδας με σπανάκι και πράσο

Σορμπέ φρούτα του δάσους με Calvados

Χοιρινό φιλέτο σε κρέμα μανιταριών με πατάτες, καρότα παριζιέν και λαχανάκια Βρυξελλών βουτύρου

Μιλφέιγ με καραμελωμένα φουντούκια και σάλτσα φράουλας με Grand Marnier

Καφές – Τσάι Βασιλόπιτα/ Τρουφάκια

Τιμή κατ΄άτομο: 70 ευρώ με ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής  του ξενοδοχείου)

Ώρα προσέλευσης 22:00

Ζωντανή Μουσική Ορχήστρα

Πολιτική παιδιών για τα ρεβεγιόν

-Παιδί έως 5 ετών που συνοδεύεται από τους γονείς του, δε χρεώνεται

-Παιδί 6-12 ετών έχει έκπτωση 50% στην τιμή του μενού

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 231-0563100, fax. 2310-563101 και

 e-mail: [email protected] & [email protected]

DAIOS

Παραμονή Χριστουγέννων

Χριστούγεννα στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Daios Luxury Living, με ένα απολαυστικό μενού υπό τους ήχους της INJOY band.

Υποδοχή με ποτήρι Champagne Pierre Gimonnet & Fils Brut

Ταρτάρ τόνου με κρέμα αβοκάντο, πιπεριά chili, σόγια και τηγανιτό φύκι nori

Βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας και κάστανου με σύγκλινο Μάνης,

φιστίκι Αιγίνης και crème fraîche με σχοινόπρασο

Ριζότο με καπνιστή μελιτζάνα, μανιτάρι porcini, κατσικίσιο τυρί Chévre, καρύδια και τρούφα

Φύλλα βαλεριάνας και baby σπανάκι με καραβίδες, γρανίτα mango, καρπάτσιο κολοκυθάκι,

παρμεζάνα Reggiano, φιλέ αμύγδαλο και vinaigrette εσπεριδοειδών

Σορμπέ lemon grass

Αγριογούρουνο μπρεζέ με απαλή κρέμα σελινόριζας και πράσινο μήλο,

σπαράγγια και σάλτσα από φρέσκα δαμάσκηνα

Τριλογία σοκολάτας με καραμέλα βουτύρου και τουίλ αμυγδάλου

Τιμή κατ΄άτομο: 70 ευρώ

Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση.

Ανήμερα Χριστουγέννων

Απολαύστε ένα λαχταριστό εορταστικό πρωινό ανήμερα Χριστουγέννων, από 06:30-12:00

Τιμή κατ΄άτομο: 35 ευρώ για μη πελάτες του ξενοδοχείου.

CHRISTMAS DAY MENU μετά τις 12 το μεσημέρι

Πράσινη σαλάτα με ζεστό κατσικίσιο τυρί Chèvre, καρπάτσιο παντζαριού, κάσιους και dressing πετιμέζι με κόκκινα φρούτα

Μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με πουρέ από πατάτες φούρνου και ψητά σπαράγγια

Σουφλέ με γέμιση σοκολάτας και βατόμουρο με παγωτό μαστίχα με ροζ πιπέρι

Τιμή Κατ’ άτομο: 35 ευρώ

Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση

Πληροφορίες: 2310 250200

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

GALA MENU

Υποδοχή με ποτήρι Champagne Pierre Gimonnet & Fils Brut

Ζεστό Foie gras με χαβιάρι σε φρυγανισμένο brioche και chutney σύκο

Βελουτέ τοπιναμπούρ με καραβίδες σωτέ, πούδρα αυγοτάραχου, αμύγδαλο και λάδι σέλινου

Κόκκινο γιουβέτσι παντζαριού με scallops, άρωμα εσπεριδοειδών και τρούφας

Baby φύλλα ανάμικτων σαλατικών με κινόα, ταρτάρ μαριναρισμένου σολωμού,

αβοκάντο, φιλέτα πορτοκάλι και vinaigrette yuzu

Σορμπέ μανταρίνι με βότκα Belvedere

Μοσχαρίσιο φιλέτο σοτέ με βούτυρο λευκής τρούφας, απαλή κρέμα από μωβ πατάτες,

baby καρότο, σπαράγγι και σάλτσα bordelaise με μαρμελάδα φραγκοστάφυλο

Snickers με σοκολάτα γάλακτος, αλμυρή καραμέλα βουτύρου, φιστίκια και φουντούκια

Τιμή κατ’ άτομο: 110 ευρώ

Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Υποδεχθείτε το νέο έτος με έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ στο DAIOS από τις 06:30-12:00

Τιμή κατ΄άτομο: 35 ευρώ για μη πελάτες του ξενοδοχείου.

NEW YEAR’S DAY MENU

Μετά τις 12 απολαύστε ένα εκλεκτό εορταστικό μενού στο Daios Bar Restaurant.

Γαρίδες σχάρας με ελαφρώς πικάντικη γουακαμόλε, κινόα με μυρωδικά,

τραγανή τορτίγια και dressing soya με λεμόνι

Rib-eye black Angus με πουρέ τρούφας και πράσινα σπαράγγια

Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας, καραμέλα βουτύρου και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης

Τιμή κατ’ άτομο: 35 ευρώ

Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση

Porto Palace

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Με ένα λαχταριστό, εορταστικό μπουφέ θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα το ξενοδοχείο Porto Palace. Guest DJ για τη βραδιά θα είναι ο Panagiotis Mitrolidis.

Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες και κρύα εδέσματα, καθώς και ποικιλία από ζεστά εδέσματα: Φουσίλι με απάκι Κρήτης, κρέμα ντομάτας και φλοίδες παρμεζάνας,

τάρτα άγριων μανιταριών με σάλτσα φρούτα του δάσους, παραδοσιακή γαλοπούλα με τη γέμισή της, χοιρινό γεμιστό με πράσινο μήλο, θυμάρι και σάλτσα κρασιού, αρνάκι γεμιστό με φέτα, ελιές, ρίγανη και σάλτσα φέτας, αργοψημένο μοσχαράκι με σάλτσα από πιπέρι Μαδαγασκάρης, αγριογούρουνο με ψητά κυδώνια, ογκρατέν πατάτας, ρύζι με ποικιλία μανιταριών και βότανα. Θα υπάρχει ακόμη Carving Station όπου θα σερβίρεται χοιρινό μπούτι, ενώ για το τέλος θα προσφερθεί ποικιλία επιδορπίων.

Ποτά a’ la carte

Welcome Drink: White Christmas Martini

Ώρα προσέλευσης 22:00

Τιμή κατ’ άτομο: 50 ευρώ

Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν. Παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Με ζωντανή μουσική με ήχους jazz, swing & bossanova, από τους, Μπάμπη Προδρομίδη στο σαξόφωνο, Δημήτρη Νταμουτζίδη στα πλήκτρα και Κλάρα Μυροφορίδου στα φωνητικά, με guest DJ τον Panagioti Mitrolidi και φυσικά με πλούσιο μπουφέ θα καλωσορίσει το νέο έτος το ξενοδοχείο Porto Palace.

Το μενού του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν 2017 θα περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες και από κρύα εδέσματα και ποικιλία από ζεστά εδέσματα: Κοχύλια με καπνιστό σολομό, βότκα και μπρικ, τάρτα με σπαράγγια, καπνιστό μπέικον και σάλτσα από μύρτιλα, αργοψημένο μοσχαράκι με σάλτσα από ποικιλία άγριων μανιταριών, αρνάκι γεμιστό με αμπελόφυλλα και καπνιστό τυρί Μετσόβου, χοιρινό γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα και σάλτσα δαμάσκηνου, ζαρκάδι με κάστανα και θυμάρι, γαλοπούλα με δενδρολίβανο και σάλτσα μήλου, σπιτικός πουρές πατάτας, αρωματικά ρύζια με φακές. Θα υπάρχει ακόμη Carving Station όπου θα προσφέρεται χοιρινό μπούτι, καθώς και ποικιλία επιδορπίων.

Ποτά a’ la carte

Welcome Drink: Sparkling Wine

Ώρα προσέλευσης 22:00

Τιμή κατ΄άτομο: 60 ευρώ

Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν. Παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση

Τηλέφωνο: 2310 504504

Hotel Nikopolis Thessaloniki

 Παραμονή Χριστουγέννων

Παραμονή Χριστουγέννων στο εστιατόριο «Dome Real Cuisine». Οι γευστικές προτάσεις είναι εμπνευσμένες μέσα από μια μοντέρνα γαστρονομική ματιά. Απολαύστε ένα εκπληκτικό εορταστικό μενού με μουσικές επιλογές από Dj.

Τιμή κατ΄ άτομο: 60 ευρώ (Δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά)

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Παιδία 0-4 ετών δωρεάν και 5-12 ετών παιδικό πιάτο 20 ευρώ.

Για κρατήσεις: +30 2310 401000

Ανήμερα των Χριστουγέννων απολαύστε με τους αγαπημένους σας τον πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ στο εστιατόριο Da Vinci, με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος “Mary Doutsi & The Swingers”.

Τιμή κατ΄ άτομο: 60 ευρώ (Δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά)

Ώρα προσέλευσης: 13.30-17.00

Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν και 5-12 ετών παιδικό πιάτο 20 ευρώ.

 Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

-Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο "DA VINCI" του ξενοδοχείου Nikopolis. Απολαύστε τον πλούσιο μπουφέ με μοναδικές γευστικές προτάσεις που δημιουργούν μία ιδανική ατμόσφαιρα για την υποδοχή του 2018 υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος "JUST THE 2 OF US".

Τιμή κατ΄ άτομο: 85 ευρώ (Δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά)

Ώρα προσέλευσης: 22.00

Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν και 5-12 ετών παιδικό πιάτο 25 ευρώ.

Για κρατήσεις: +30 2310 401000

-Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στον πολυτελή χώρο του εστιατορίου «Dome Real Cuisine», με μουσικές επιλογές από DJ.

Τιμή κατ΄άτομο: 95 ευρώ (Δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν και 5-12 ετών παιδικό πιάτο 30ευρώ.

Για κρατήσεις: +30 2310 401000

Καλωσορίστε τη νέα χρονιά με εκλεκτές γεύσεις στο γιορτινό πρωτοχρονιάτικο μεσημεριανό μπουφέ του εστιατορίου "DA VINCI" υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος "The Swingers".

Τιμή κατ΄ άτομο: 60 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά)

Ώρα προσέλευσης: 13.30-17.00

Τηλέφωνο: +30 2310 401000

Excelsior

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στον πολυτελή χώρο του Mezzanine. Απολαύστε το signature menu των 6 πιάτων δια χειρός του Executive Chef Γρηγόρη Καρακασίδη, υπό τη συνοδεία live μουσικής.

Ποτήρι σαμπάνιας

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ CHEF

Καπνιστός σολομός πάνω σε πατάτα ρόστι

Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με τραγανή πανσέτα και άρωμα τρούφας

Σαλάτα με ψητά παντζάρια, brie, καρύδια και πράσινα φυλλώματα

Μαύρο ταλιολίνι με μπολωνεζ από καλαμάρι και αφρό από βασιλικό

Αγριογούρουνο μπρεζέ σε αγιορείτικο κρασί με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα ροδιού

Παγωτό Αλάσκα

Γιορτινά μινιαρντίς σοκολατάκια, καφές ή τσαι

Τιμή κατ΄άτομο: 77 ευρώ

Τηλέφωνο: 2310 021 020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝNΙΑΤΙΚΟ GALA στο εστιατόριο *be που λειτουργεί στο ισόγειο του Excelsior.

WELCOME COCKTAIL

be* a perfect Christmas cocktail and signature bite

Σούπα πατάτας και πράσου βελουτέ, με καπνιστό σολομό

Γαλλική σαλάτα με φλοίδες από προσιούτο, κράνα και βινεγκρέτ από μαύρο βαλσάμικο

Ρολό γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση, πουρέ καρότο και σάλτσα με αποξηραμένα βερίκοκα

Χριστουγεννιάτικος κορμός με φραγκοστάφυλλο και παγωτό τριαντάφυλλο

Τιμή κατ΄άτομο: 45 ευρώ

 Πρωτοχρονιάτικο gala στο εστιατόριο *be που λειτουργεί στο ισόγειο του Excelsior

WELCOME COCKTAIL

be* a perfect New Year cocktail & signature bite

Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με τραγανή πανσέτα και άρωμα τρούφας

Σαλάτα με πράσινα φυλλώματα, φλοίδες παρμεζάνας, τσιπς από καπνιστή αροτολάτα και βινεγκρέτ από σινάπι

Αγριογούρουνο μπρεζέ σε αγιορείτικο κρασί, με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα ροδιού

Χιονισμένη πάβλοβα με σως από κόκκινα φρούτα

Τιμή κατ΄άτομο: 55 ευρώ

Τηλέφωνο: 2310 021 020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου