Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο ανοιχτό φεστιβάλ… κοκτέιλ – Για 3 μέρες!

Το δημαρχείο θα γίνει… αστική ζούγκλα

Λίγο πριν τις πρώτες καυτές νύχτες του φετινού καλοκαιριού έρχεται το 1ο open air Cocktail Festival της πόλης μας με δωρεάν είσοδο, το TropTown Cocktail Festival Thessaloniki στις 18, 19 και 20 Mαϊου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Γευστικά cocktails, τροπική διάθεση και δροσερές μουσικές σε ενα ξεχωριστό σκηνικό που δεν έχει ξαναγίνει, στην καρδιά της πόλης.

Για 3 ολόκληρες ημέρες το Δημαρχείο θα ντυθεί σε χρώματα Αμαζονίου και ο προαύλιος χώρος του θα μεταμορφωθεί σε μια αστική ζούγκλα γεμάτη μουσικές, ρυθμό, κόσμο, happenings και φυσικά τα πιο λαχταριστά cocktails σερβιρισμένα από τα καλύτερα cocktail bar της πόλης!

Στο 1ο TropTown Cocktail Festival Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα top bar της πόλης μαζεμένα, να δοκιμάσετε τα δικά τους cocktails και να περιηγηθείτε σε ένα τεράτιο tropical party! Μην το χάσετε...

PLUS: FREE ENTRANCE

Eίστε ιδιοκτήτης bar ή σχετικού ψυχαγωγικού πολυχώρου και είστε περήφανοι για το cocktail menu σας; Δηλώστε τώρα  συμμετοχή στο “TropTown Cocktail Festival” και φυσικά στα βραβεία που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ τα “Top of the Trop Awards 2018”

 Tι μπορώ να κάνω;

RSVP to our Facebook event

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε εκθέτης.

Μάθετε περισσότερα για το TropTown Cocktail Festival.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη