20

ΦΕΒ
2018

Μας προσκαλεί στο Roadshow με τους Π. Κανατσούλη και Αλ. Τσιοτίνη

Το World Class έρχεται αύριο σε γνωστό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη!

12 Φεβ 201815.35

Το World Class, ο μοναδικός θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό roadshow και μας παρουσιάζει τις δύο νέες συναρπαστικές δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μελλοντικοί φιναλίστ.

Η Πάτρα και τα Χανιά υποδέχτηκαν ήδη τον Έλληνα World Class Bartender Of The Year 2017 Πάνο Κανατσούλη και τον chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου CTC Αλέξανδρο Τσιοτίνη, οι οποίοι παρουσίασαν τη νέα ανατρεπτική θεματολογία του φετινού διαγωνισμού που θέτει στο επίκεντρο την τάση των bartenders να λειτουργούν πιο ευσυνείδητα προς το περιβάλλον καθώς και τη χρήση γαστρονομικών τεχνικών κατά τη διαδικασία παρασκευής των cocktail.

Αύριο, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, το World Class Roadshow κάνει στάση στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο Navona στο Makedonia Palace (στις 13.30). Το Navona Day & Night (Makedonia Palace Hotel, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2), θα φιλοξενήσει το ξεχωριστό workshop που θα μας μυήσει στα 2 νέα challenges του διαγωνισμού, τα οποία θέτουν στο επίκεντρο την τάση των bartenders να λειτουργούν πιο ευσυνείδητα προς το περιβάλλον καθώς και τη χρήση γαστρονομικών τεχνικών κατά τη διαδικασία παρασκευής των cocktail.


Ο Πάνος Κανατσούλης


Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ: THE RESOURCEFUL BARTENDER

Η πρώτη διαγωνιστική ενότητα θέτει τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και μας μυεί σε οικολογικές πρακτικές διαχείρισης των πόρων ενός μπαρ, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βέλτιστη λειτουργία του.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ: HEAT OF THE MOMENT

Η δεύτερη διαγωνιστική ενότητα θα αναδείξει συγκεκριμένες τεχνικές από τον κόσμο της γαστρονομίας, όπως η ζύμωση, η καραμελοποίηση και η μέθοδος Maillard, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στην παρασκευή ενός ποτού, ορίζοντας μια νέα επερχόμενη τάση στο κόσμο των εκλεκτών αποσταγμάτων.


Το συναρπαστικό ταξίδι που θα διαδώσει τη φιλοσοφία και την υψηλή τέχνη του bartendingκαι παράλληλα θα αναδείξει σε μερικούς μήνες τον επόμενο World Class Bartender of the Year,δεν σταματά εδώ! Οι επόμενοι πόλεις - σταθμοί που θα φιλοξενήσουν τα ξεχωριστά workshops του διαγωνισμού, τα οποία θα προσφέρουν γνώση, γεύσεις, έμπνευση και απολαυστικές εμπειρίες είναι:

Και η συναρπαστική διαδρομή συνεχίζεται με το διαγωνιστικό μέρος του WorldClass 2018, όπου οι υποψήφιοι bartenders καλούνται είτε να συνδυάσουν τις γνώσεις και των 2 δοκιμασιών είτε να χρησιμοποιήσουν πρακτικές από μια από αυτές, και να δημιουργήσουν το δικό τους cocktail βασισμένο σε ένα από τα brands που ανήκουν στο reserve portfolio της Diageo, χρησιμοποιώντας γαστρονομικές τεχνικές.

Διεκδικείστε την κορυφή του διεθνές finedrinking στερεώματος και να γίνετε μέρος της μεγαλύτερης κοινότητας bartending παγκοσμίως στο https://www.theworldclassclub.com/ .


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(1)

Τύπος Θεσσαλονίκης


Typosthes.gr Social Media Awards 2017

Μασούτης


Mollers





© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία