Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού θα φας πρωτότυπη μπουγάτσα – παγωτό στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της εβδομάδας Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας

Αύριο Δευτέρα (12/3) ξεκινάει η Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας που θα γιορταστεί σε συνολικά 12 εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Ένα εξ αυτών είναι και το εστιατόριο Salonica του Μακεδονία Παλλάς όπου και μπορείτε να γευτείτε ένα υπέροχο σετ μενού, με επιδόρπιο μία πρωτότυπη μπουγάτσα. Όπως αναφέρει το Μακεδονία Παλλάς «To Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, συμμετέχει στην Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας από 12-18 Μαρτίου. Ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό event που έχει ως στόχο την διάσωση της μακεδονικής γευστικής παράδοσης και την ανάδειξη της σύγχρονης εκδοχής της ως πρωταγωνίστριας των γευστικών αγαθών της Βόρειας Ελλάδας.

Ανάμεσα στους τέσσερις βραβευμένους και καταξιωμένους σεφ της Θεσσαλονίκης, που δημιούργησαν τις σύγχρονες εκδοχές φέροντας γνώριμα αρώματα και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες από την παράδοση, και ο δικός μας Σωτήρης Ευαγγέλου. Mε λαμπρή πορεία, σημαντικές συνεργασίες και πολλούς Χρυσούς Σκούφους στο ενεργητικό του, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της γαστρονομικής πλευράς της ελληνικής κουζίνας.

Την εβδομάδα που θα διαρκέσει το event, θα μπορέσετε να πάρετε μία γεύση Μακεδονικής κουζίνας, μέσα απο το set menu που θα σερβίρεται στο εστιατόριο Salonica, του Makedonia Palace.

Ακολουθεί η πρόταση του menu:

Eλιές Χαλκιδικής με αρωματικά βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Αγιορείτικη ψαρόσουπα

Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια

Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα & σάλτσα αυγολέμονο

Μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα

Το κόστος του menu κατ’ άτομο ανέρχεται στα 36€.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2310 897197.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ