19

SEP
2018

Σεμινάριο για Επαγγελματίες από τη Μυρσίνη Λαμπράκη και τον Γιώργο Καραγιάννη

Θεσσαλονίκη: Τι πρέπει να ξέρεις για να φτιάξεις καλό λουκάνικο

28 Mar 201814.26

Το Mirsini Cooking του FoodVisions και η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Chefstories παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σεμινάριο για τη παρασκευή λουκάνικων για επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες.

Οι Ειδικοί Chef, στη δημιουργία και παρασκευή λουκάνικων και κρεατοσκευασμάτων, Μυρσίνη Λαμπράκη και Γεώργιος Καραγιάννης θα σας μυήσουν στα μυστικά που όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν.


Αναλυτικά ξεκινώντας οι εκπαιδευτές, θα παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας των λουκάνικων:

• Ποια είδη & κομμάτια κρέατος είναι κατάλληλα για τα λουκάνικα

• Ποιο ζωικό λίπος είναι ιδανικό για τα λουκάνικα

• Πώς να συνδυάσετε τα μπαχαρικά έτσι ώστε να επιτύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

• Η σημασία της υφής και της γέμισης του λουκάνικου για το σωστό ¨δάγκωμα¨ μετά το ψήσιμο χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα

• Σωστή ωρίμανση και σωστό κάπνισμα

• Τεχνικές καπνίσματος

• Ποια είδη κρέατος είναι κατάλληλα για κάπνισμα

• Ιδιαίτερες και μοναδικές συνταγές παρασκευής λουκάνικου

• Πώς ψήνουμε σωστά τα λουκάνικα στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι

Πρακτικό μέρος:

Παρασκευές 4 ειδών λουκάνικου

1. ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ

2. ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ

3. ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

4. ΜΩΡΑΙΤΙΚΟ


To σεμινάριο περιλαμβάνει πρότυπη διδασκαλία με ενεργή συμμετοχή, γευστική δοκιμή των παραγομένων προϊόντων, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και αφορά σε επαγγελματίες και φοιτητές.

INFO

Porto Palace Hotel Thessaloniki

18/4/2018, 16.00-20.00

Πληροφορίες: Chefstories T: 2310 471628, 6981937195 (Λευτέρης Φωκαεύς)

Δηλώσεις συμμετοχής : www.chefstories.gr

Διοργάνωση: Mirsinicookings_studio του foodvisions.gr & Chefstories, Fine Products & services


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(1)



Μασούτης









Mediterranean Cosmos





Δημήτρια



© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία