Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποιο εστιατόριο βραβεύτηκε ως το καλύτερο της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Από το θεσμό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018

Το Salonica Restaurant, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου, βραβεύτηκε από το θεσμό των «Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018», ως το καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. 

Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε την κορυφαία διάκριση ως το καλύτερο εστιατόριο της πόλης της Θεσσαλονίκης, από τα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας», του περιοδικού «Αθηνόραμα». Πρόκειται για τον καθιερωμένο θεσμό κριτικής γεύσης, από σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, καθώς καλούνται να επιβραβεύσουν τα εστιατόρια που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές πρώτες ύλες σε κάθε τους ευφάνταστη γευστική πρόταση. Η Θεσσαλονίκη με το SalonicaRestaurant, ξεχώρισε και κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών, χάρη στην ποιότητα πρώτων υλών, στην μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα σεφ, στην αρμονία και ισορροπία γεύσεων, στα πρωτότυπα υλικά και στις ευφάνταστες δόκιμές.

Ο κ. Αλκιβιάδης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του MakedoniaPalace, δήλωσε σχετικά με την διάκριση: «Είναι τεράστια η χαρά μας για αυτήν την διάκριση. Το  εστιατόριο του MakedoniaPalace, το SalonicaRestaurant, είναι και με διάκριση πλέον το καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Για εμάς η επιβράβευση αυτή σημαίνει πολλά, καθώς με αυτήν την διάκριση ουσιαστικά παρουσιάζουμε στους Θεσσαλονικείς όλες τις παροχές και τις δυνατότητες του ξενοδοχείου μας, πέρα από την κλασική έννοια της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο, παρουσιάζουμε το MakedoniaPalace ως μια επιλογή με μοναδικές γευστικές προτάσεις για την πόλη, ως την καλύτερη επιλογή. Ταυτόχρονα, επιβραβεύει την πρωτοβουλία μας για επένδυση στην υψηλή γαστρονομία και στο «δυνατό» γαστρονομικό τουρισμό, μια νέα ανερχόμενη τάση και για την χώρα μας προκειμένου να διεκδικήσει ακόμα καλύτερη θέση στη διεθνή ποιοτική γαστρονομική σκηνή».

Το SalonicaRestaurant, κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας, γίνεται πλέον ο επάξιος γαστρονομικός πρεσβευτής της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας καθοριστικά τα πλούσια και ιδιαίτερα γαστρονομικά χαρακτηριστικά της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ